Hoe Maak Je Een Video Van Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Van Foto's
Hoe Maak Je Een Video Van Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Foto's
Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2024, April
Anonim

Met verschillende computerprogramma's kunt u kleurrijke diavoorstellingen en video's maken van digitale foto's. Om ze gemakkelijk te kunnen bekijken, kunnen ze worden opgeslagen op een schijf of een ander verwisselbaar medium en, indien nodig, worden aangesloten op een computer of dvd-speler.

Hoe maak je een video van foto's
Hoe maak je een video van foto's

Noodzakelijk

  • - een programma om met foto's te werken, in dit geval "PhotoSHOW";
  • - foto's;
  • - een muziekbestand.

instructies:

Stap 1

Om met foto's te werken, hebt u een programma nodig dat uw afbeeldingen kan omzetten in videodiavoorstellingen. Het zijn er nogal wat. Enkele van de eenvoudigste zijn ProShow Producer, PhotoSHOW, Wondershare Photo Story Platinum, VSO PhotoDVD, muvee Reveal, Photo DVD Maker Professional, Windows Move Marker, Nero Vision en vele anderen.

Stap 2

Koop of download een van de bovenstaande programma's van internet, installeer het op uw computer en begin met het maken van uw eigen film. De meeste versies van Windows-besturingssystemen hebben de Windows Move Marker-toepassing al ingebouwd, dus u kunt dit programma gebruiken als u dat wilt. De kwaliteit van je video wordt niet beïnvloed.

Stap 3

Selecteer de foto's waarvan je een video gaat maken. Verspreid ze voor het gemak in verschillende mappen als u meer dan één album gaat maken. Vind de juiste muziek. Als alle bestanden klaar zijn, ga je aan het werk.

Stap 4

Met sjablonen in "PhotoSHOW" kunt u snel video's maken van afbeeldingen, die een verscheidenheid aan stijlen bieden om uw diavoorstelling te ontwerpen. Hier kunt u ook foto's bewerken, inscripties maken en extra effecten, cliparts toepassen. Kies de voor jou meest geschikte optie qua onderwerp, met het reeds ingestelde bewegingstempo van afbeeldingen en bepaalde effecten, of ga naar de optie "Nieuw project" en regel zelf het hele proces van het maken van een videobestand.

Stap 5

Voeg foto's of een map met foto's toe aan het project. Om dit te doen, klikt u op de overeenkomstige inscriptie op het bovenste paneel van het werkvenster van het programma en dubbelklikt u vervolgens om de afbeeldingen te verzenden of sleept u de afbeeldingen eenvoudig naar het werkpaneel onder aan het venster. Rangschik de afbeeldingen in de gewenste volgorde.

Stap 6

Door op de knop "Projectmuziek" te klikken, gaat u naar een nieuw venster, waar u door op het "+"-teken te klikken de locatie van de geluidsbestanden selecteert en een of meer melodieën aan het project toevoegt. Indien nodig kunt u de gewenste sectie uit de song knippen.

Stap 7

Selecteer vervolgens in de bovenste regel van het werkvenster het gedeelte "Overgangen" in het menu. Markeer degene die u aan het project wilt toevoegen en sleep ze naar de montagelijn, waarbij u de lege ruimtes tussen de afbeeldingen opvult. Ga naar het menu "Schermbeveiliging". Kies een stijl voor je videodia.

Stap 8

Door op de knop "Bekijken" in de linkerbenedenhoek van het werkvenster van het programma te klikken, kunt u de door u gemaakte diavoorstelling bekijken. Als alles bij u past, vindt u het gedeelte "Maken" op de bovenste regel. Ga naar de submap. Geef het formaat op voor het opslaan van het bestand. Selecteer een locatie voor het bestand en klik op Opslaan.

Aanbevolen: