Hoe De Iso-gameafbeelding Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Iso-gameafbeelding Te Starten
Hoe De Iso-gameafbeelding Te Starten

Video: Hoe De Iso-gameafbeelding Te Starten

Video: Hoe De Iso-gameafbeelding Te Starten
Video: Zo werkt de BELICHTINGSDRIEHOEK 2024, Mei
Anonim

Afbeeldingen van games die op internet worden gevonden, zijn niet nieuw, maar dergelijke bestanden brengen beginnende gebruikers soms in verwarring. Desalniettemin, om succesvol met schijfkopieën te werken, hoeft u alleen maar over de nodige software te beschikken en de meest voorkomende fouten van beginners te kennen.

Hoe de iso-gameafbeelding te starten
Hoe de iso-gameafbeelding te starten

Noodzakelijk

  • - afbeelding van het spel in iso-formaat;
  • - PC met Alcohol 120% of Daemon Tools geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Misschien wel het meest gebruikelijke programma dat voor dit doel is ontworpen, is UltraIso. De sleutel tot zijn populariteit ligt in functionaliteit, omdat je met zijn hulp niet alleen de afbeelding met de game kunt uitvoeren, maar deze ook kunt bewerken door bepaalde bestanden toe te voegen of te verwijderen. Als je het spel alleen maar wilt downloaden, start je het na het installeren van dit programma en zoek je het item "Tools" in het bovenste paneel. Klik erop en selecteer "Mount to virtual drive", waarna de afbeelding met het spel start en je het op je computer kunt installeren.

Stap 2

Er zijn niet veel programma's die niet inferieur zijn aan UltraIso, en een daarvan is Alcohol 120%. Met zijn hulp kun je eenvoudig games in iso-formaat uitvoeren. Om dit te doen, start u het programma na het installeren en vindt u onderaan het paneel met virtuele schijven. Selecteer een van hen, klik met de rechtermuisknop en klik op "Mount image", waarna het spel wordt geladen. Het enige, maar belangrijke nadeel van dit programma is zijn status - het is een shareware-programma en na het einde van de proefperiode, als je het in de toekomst wilt gebruiken, moet je ervoor betalen.

Stap 3

De enige waardige concurrent van deze twee programma's is het bekende Daemon Tools. Om dit programma te gebruiken, installeert u het en start u uw computer opnieuw op. Daarna wordt het automatisch geladen en zichtbaar in het bakje naast de klok. Beweeg je muis erover en druk op de rechterknop. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Virtual CD / DVD ROM", dan "Mount image", en selecteer vervolgens het bestand met je game. Net als bij eerdere programma's start het meteen.

Stap 4

Probeer nooit een iso-bestand uit te pakken - hoewel het op een archief lijkt, is het dat niet, en na het uitpakken kan het zijn functionaliteit verliezen.

Aanbevolen: