Hoe Het Register Van Het Programma Op Te Schonen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Van Het Programma Op Te Schonen
Hoe Het Register Van Het Programma Op Te Schonen

Video: Hoe Het Register Van Het Programma Op Te Schonen

Video: Hoe Het Register Van Het Programma Op Te Schonen
Video: How To Clean The Registry, What Programs Can Be Used and How To Do It Manually ♻️📜👨‍💻 2024, April
Anonim

Elk programma geeft zijn aanwezigheid op de computer aan door een vermelding in het systeemregister, maar niet elk, na verwijdering, verwijdert alle vermeldingen. Na verloop van tijd stapelen deze records zich op en verslechteren de systeemprestaties. Daarom moet het Windows-systeemregister, net als het systeem zelf als geheel, periodiek worden schoongemaakt.

Hoe het register van het programma op te schonen
Hoe het register van het programma op te schonen

Noodzakelijk

CCleaner-programma

instructies:

Stap 1

Er zijn een aantal programma's om het systeemregister op te schonen van onnodige vermeldingen. De meest populaire hebben een Russischtalige interface en zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Laten we eens kijken naar het proces van het verwijderen van onnodige vermeldingen uit het register met behulp van het gratis en krachtige CCleaner-hulpprogramma. Allereerst moet u het downloaden en installeren op uw computer.

Stap 2

Selecteer tijdens het installatieproces de Russische taal. Na de installatie starten we de applicatie en zien we het hoofdvenster. Selecteer in dit venster aan de linkerkant het menu-item "Register". Zo niet, plaats dan een vinkje voor elk menu-item en klik op "Zoeken naar problemen". Het programma begint het register te scannen op fouten.

Stap 3

De voortgang van het scannen wordt boven in het hoofdvenster van het programma weergegeven als een vulbalk. Naarmate de scan vordert, verschijnen items met ongeldige registervermeldingen in de onderstaande lijst. In deze lijst kunt u het type fout zien en het programma dat de fout heeft gemaakt. Druk na het voltooien van het scanproces op de knop "Fix". Nadat u op deze knop hebt geklikt, vraagt het programma u om reservekopieën van de aangebrachte wijzigingen op te slaan. Klik OK. Hierdoor is het mogelijk om het register te herstellen als de computer na het opschonen slechter zal werken.

Stap 4

In het volgende venster biedt het programma u opties om de gevonden problemen op te lossen. "Fix"-knop - corrigeert één item uit de lijst. De knop "Fix gemarkeerd" - corrigeert automatisch alle gevonden fouten gemarkeerd in de lijst. Standaard zijn alle items in de lijst aangevinkt, u kunt dit desgewenst wijzigen. Door op het vinkje te klikken, verwijdert u het vinkje van degene die u ongewijzigd wilt laten. In het gebruikelijke geval wordt aanbevolen om op de knop "Gemarkeerd herstellen" te klikken. Als u klaar bent, klikt u op de knop Sluiten.

Stap 5

Na de uitgevoerde procedures verwijdert uw register onnodige en foutieve vermeldingen, wat de systeemprestaties verbetert. Na het voltooien van het werk kunt u het programma CCleaner sluiten.

Aanbevolen: