Hoe Een Virus Gratis Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Gratis Te Verwijderen
Hoe Een Virus Gratis Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Gratis Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Gratis Te Verwijderen
Video: How to Remove Any Virus From Windows 10 For Free! 2024, Mei
Anonim

Onlangs zijn gevallen van infectie van de computers van gebruikers met programma's die de prestaties van de belangrijkste functies van het programma verstoren, en die aanbieden om de toegang ertoe te herstellen na het verzenden van sms of een andere betaalmethode, frequenter geworden. Helaas kunnen sommige niet worden verwijderd, maar de meeste worden volgens hetzelfde principe gedaan en het kost niet veel tijd om ze te verwijderen.

Hoe een virus gratis te verwijderen
Hoe een virus gratis te verwijderen

Noodzakelijk

antivirusprogramma

instructies:

Stap 1

Als er een virusbanner op het scherm verschijnt, probeer dan uw browser of besturingssysteem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, open dan Taakbeheer. Dit doet u door op de sneltoets Alt + Ctrl + Delite te drukken of door met de rechtermuisknop op de balk Snel starten te klikken.

Stap 2

Ga in het nieuwe venster dat wordt geopend naar het tabblad "Toepassingen". Zoek de virale banner in de lijst met geopende programma's, u herkent deze aan de snelkoppeling of aan de naam van het programma dat u niet hebt gestart. Selecteer deze met de rechtermuisknop en klik op Taak beëindigen. Als dat niet werkt, ga dan naar het naastgelegen tabblad - Processen.

Stap 3

Zoek het proces in de lijst die door de malware is gestart. Het heeft meestal een vreemde naam die bestaat uit tekens uit verschillende alfabetten en cijfers. Herschrijf deze titel. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Procesboom beëindigen. Open daarna de systeemregistereditor door de opdracht "Uitvoeren" in het menu "Start" in te voeren.

Stap 4

Typ regedit in de regel die verschijnt, vouw de mappenboom aan de linkerkant van het scherm uit in het venster dat verschijnt en verwijder handmatig alle mappen met dezelfde naam. Als het niet werkt, probeer dan uw computer op te starten in de veilige modus door hem opnieuw op te starten en op F8 te drukken terwijl u hem aanzet. Selecteer vervolgens de veilige modus en herhaal de stappen.

Stap 5

Download daarna elk antivirussysteem van de nieuwste versie en voer een volledige scan van uw computer uit, inclusief RAM, verwisselbare media, enzovoort. Probeer in de toekomst de bescherming van antivirussystemen niet in te schakelen wanneer u op internet werkt, let speciaal op de bestanden die in de archieven zijn gedownload, controleer de naam en gegevensparameters bij het openen voordat u ze uitpakt.

Aanbevolen: