Hoe Outlook Express Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Outlook Express Te Repareren
Hoe Outlook Express Te Repareren

Video: Hoe Outlook Express Te Repareren

Video: Hoe Outlook Express Te Repareren
Video: Hoe de Outlook Express-map te herstellen 2024, Mei
Anonim

Microsoft Outlook is een e-mailclient van het Windows-besturingssysteem. Als er fouten optreden terwijl het programma draait of als u belangrijke gegevens bent kwijtgeraakt, kunt u proberen het programma te herstellen.

Hoe Outlook Express te repareren
Hoe Outlook Express te repareren

instructies:

Stap 1

Bekijk het foutenrapport dat optreedt tijdens het uitvoeren van Microsoft Outlook en noteer het pad naar het verloren of veroorzaakte bestand dat het probleem veroorzaakt. Verlaat de applicatie. Open het menu Start voor uw besturingssysteem en ga naar Uitvoeren om de opdrachtprompttool op te roepen. Geef het volgende pad op voor het uitvoerbare bestand: C: / Program Files / Common Files / System / Map / LanguageCode / scanpst.exe. Geef de corresponderende id van uw systeemversie op als de "LanguageCode"-waarde (voor Russisch - 1049). Druk op Enter om de opdracht uit te voeren.

Stap 2

Wacht tot het einde van de scanbewerking. De systeemservice zal beschadigde of verloren bestanden identificeren en aanbieden om ze te herstellen. Voer deze bewerking uit. Na een tijdje verschijnt er een bericht op het scherm waarin staat dat het bestand succesvol is hersteld.

Stap 3

Start Microsoft Outlook door in te loggen met uw profiel. Selecteer in het programmamenu het item "Lijst met mappen" en ga naar de regel "Herstelde persoonlijke mappen". Hier moet u een nieuw PST-bestand maken. Open vervolgens de map Lost & Found. Dit bevat herstelde kopieën van de items. Sleep ze naar Herstelde persoonlijke mappen. Start het programma opnieuw om de bestandsbibliotheken bij te werken. Bij de daaropvolgende lancering wordt de gegevensintegriteit hersteld en verschijnt de foutmelding niet meer.

Stap 4

Probeer Microsoft Outlook te repareren met behulp van de systeemherstelservice. Het bevindt zich in de map Systeemwerkset, die u kunt vinden in het menu Start. Geef het herstelpunt op dat u nodig hebt (de laatste werkende staat van Microsoft Outlook) en voer de bewerking uit. Na een tijdje start de computer opnieuw op en keert de e-mailclient terug naar de normale werkstatus.

Aanbevolen: