Een Bestand Archiveren Archive

Inhoudsopgave:

Een Bestand Archiveren Archive
Een Bestand Archiveren Archive

Video: Een Bestand Archiveren Archive

Video: Een Bestand Archiveren Archive
Video: Archiving Outlook Emails 2024, Oktober
Anonim

Volgens de definitie in de informatica is een archief een bestand met een speciale extensie dat andere bestanden of informatie daarover bevat die zonder verlies worden gecomprimeerd. Archieven zijn een kruising tussen een map en een bestand en zijn het resultaat van compilatie van andere bestanden door het archiveringsprogramma.

Een bestand archiveren archive
Een bestand archiveren archive

instructies:

Stap 1

Het archiveringsprogramma is precies wat archieven creëert en uitpakt. Er zijn veel van dergelijke programma's, maar de meest bekende is het shareware WinRAR-programma. Het werkt met bestanden van populaire archiefformaten - RAR en ZIP. Om bestanden te archiveren, moet u daarom WinRAR op uw computer installeren.

Stap 2

Om een bestand in een nieuw archief te archiveren, selecteert u het gewenste bestand, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u het item Toevoegen aan archief in het contextmenu dat verschijnt. Er verschijnt een venster met de instellingen van het toekomstige archief op het scherm: de naam, het formaat, de compressiemethode, verschillende opties met betrekking tot SFX-uitpakken (automatisch uitpakken van bestanden zoals een computerprogramma), back-up, wachtwoordtoegang en andere.

Stap 3

Nadat de instellingen zijn gemaakt, klikt u op OK en wacht u tot het einde van de bewerking om het archief te maken. Het archief wordt gemaakt in dezelfde map als het bestand dat u hebt gearchiveerd.

Als u een bestand aan een bestaand archief moet toevoegen, opent u het archief en sleept u het gewenste bestand van het bureaublad of een andere map naar het gebied van het archief dat in WinRAR is geopend. Als het bestand groot is, kan het enkele minuten of seconden duren om naar het archief te schrijven.

Aanbevolen: