Films Archiveren

Inhoudsopgave:

Films Archiveren
Films Archiveren

Video: Films Archiveren

Video: Films Archiveren
Video: Youtube films archiveren - Archiving and tagging Youtube mp4. 2024, Mei
Anonim

Het archiveren van films die zijn opgeslagen in videoformaatbestanden om hun grootte te verkleinen, is niet aan te raden, omdat het een zeer kleine volumewinst oplevert - slechts een paar procent. Het is logisch om films in archieven in te pakken als u meerdere films in één bestand moet plaatsen of als u een video met behulp van een multivolume-archief in meerdere bestanden moet splitsen voor eenvoudig transport via internet of op verwisselbare media.

Films archiveren
Films archiveren

instructies:

Stap 1

Gebruik het op uw computer geïnstalleerde archiveringsprogramma om een of meer films te archiveren. Als de computer niet over een dergelijke toepassing beschikt, kan deze van internet worden gedownload. De meest populaire programma's van vandaag zijn WinRAR, 7-ZIP, WinZIP, en hun installatie is niet moeilijk. Tijdens de installatie voegen archivers extra opties toe aan de standaard bestandsbeheerder, wat het gebruik ervan nog handiger maakt dan archiveren met het programma zelf.

Stap 2

Start Windows Verkenner met behulp van de Win + E-sneltoets of door Computer te selecteren in het hoofdmenu op de Start-knop. Navigeer naar de map met het filmbestand dat u wilt zippen en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt als gevolg van deze actie een van de items met betrekking tot archivering. Er zullen verschillende van dergelijke punten in staan, en hun exacte bewoording hangt af van het archiveringsprogramma dat in het systeem is geïnstalleerd.

Stap 3

Selecteer de regel "Toevoegen aan archief" als de toepassing die op uw computer is geïnstalleerd WinRAR is, en het doel van de archiveringsbewerking is om een archief met meerdere volumes te maken om het in delen over het netwerk of op verwisselbare media over te brengen. Zoek in het geopende venster het opschrift "Verdeel in volumes in grootte (in bytes)". Het bevindt zich in de linkerbenedenhoek en nog lager is er het veld zelf, waarin u de maximale grootte van elk bestand van het multivolume-archief dat wordt gemaakt, moet invoeren. Om bijvoorbeeld elk bestand niet meer dan honderd megabyte te laten zijn, voert u 100 m in. Klik vervolgens op de knop "OK" en het programma zal een set archiefbestanden in dezelfde map maken. Een archief met meerdere volumes wordt op dezelfde manier uitgepakt als een gewoon archief: klik met de rechtermuisknop op een van deze bestanden en selecteer een van de items die betrekking hebben op het uitpakken van het archief, bijvoorbeeld "Uitpakken naar huidige map".

Stap 4

Sleep het volgende filmbestand naar het gemaakte archiefbestand als u meerdere films in één archief moet inpakken.

Aanbevolen: