Hoe Een Bin-bestand Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bin-bestand Te Schrijven
Hoe Een Bin-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Bin-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Bin-bestand Te Schrijven
Video: How To Open BIN File Online - Best BIN Files Opener or Extractor [BEGINNER'S TUTORIAL] 2024, April
Anonim

Misschien bent u bekend met de situatie wanneer u een game, video, enz. downloadt van internet en er een bestand in de map staat met de bin en cue-machtiging. Het punt is dat bin een virtueel schijfimage-formaat is en cue een bestand is dat naar de image verwijst. Hoewel de meeste gebruikers bekend zijn met virtuele ISO-schijfformaten, kunnen velen problemen hebben met bin-bestanden. Om dergelijke bestanden te gebruiken, moeten ze eerst naar een gewone optische schijf worden geschreven of gemount.

Hoe een bin-bestand te schrijven
Hoe een bin-bestand te schrijven

Noodzakelijk

  • - optische schijf;
  • - Alcohol 120 programma.

instructies:

Stap 1

In feite ontstaan er problemen doordat niet iedereen weet dat dit dezelfde virtuele schijfkopie is. Hieronder bespreken we hoe u een bin-bestand op een optische schijf kunt branden.

Stap 2

Om te beginnen heb je een programma nodig om met virtuele schijven te werken. Download het programma Alcohol 120 van internet. U moet de nieuwste versies van het programma downloaden die het bin-bestandsformaat ondersteunen. U kunt een gratis gelicentieerde versie van het programma van internet downloaden, maar met een beperkte gebruiksperiode, of u kunt voor een licentie betalen. Installeer Alcohol en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Start Alcohol 120. Na het starten in het hoofdmenu, selecteer "Opnemen van afbeeldingen". Er verschijnt een bladervenster. Gebruik in dit venster de bladerknop om het bin-bestand te selecteren dat u op schijf wilt branden. Klik erop met de linkermuisknop en het bestand wordt gemarkeerd. Klik vervolgens onderaan het programmavenster op "Openen". Plaats een lege schijf in het optische station. Ga dan verder.

Stap 4

Laat in het volgende venster alle parameters ongewijzigd en klik vervolgens op "Start". Daarna begint het proces van het opnemen van het geselecteerde bestand. Nadat de balk van het opnameproces het einde heeft bereikt, verschijnt het bericht "Opnamebewerkingen voltooid". U hebt nu een schijf die een volledige kopie is van de schijf waarvan het bin-bestand is gemaakt.

Stap 5

Het bin-bestand kan ook worden gemount zonder te schrijven naar een virtuele schijf die door het programma is gemaakt. Selecteer "Afbeeldingen zoeken" in het menu. Er verschijnt een venster met de gevonden schijfkopiebestanden. Selecteer het gewenste bin-bestand. Voeg vervolgens de afbeelding van het bestand toe aan het menu van het programma Alcohol 120. Nu staat het in het rechtervenster. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik vervolgens op Mount to Device. Binnen een paar seconden wordt de afbeelding gemount en kunt u deze openen als een gewone schijf.

Aanbevolen: