Een Iso-image Naar Een USB-flashstation Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Iso-image Naar Een USB-flashstation Schrijven
Een Iso-image Naar Een USB-flashstation Schrijven

Video: Een Iso-image Naar Een USB-flashstation Schrijven

Video: Een Iso-image Naar Een USB-flashstation Schrijven
Video: How to Convert Bootable USB to an ISO image 2024, April
Anonim

Het branden van een schijfkopie op een flashstation betekent het uitpakken van de bestanden van deze afbeelding. Dergelijke flash-media worden het vaakst gebruikt bij het installeren van besturingssystemen, voornamelijk op netbooks. De netbook is ontworpen om ruimte te besparen, dus de installatieschijf moet klein zijn. Sommige flashdrives zijn iets kleiner dan een potloodgum voor kinderen.

Een iso-image naar een USB-flashstation schrijven
Een iso-image naar een USB-flashstation schrijven

Noodzakelijk

Ultra ISO-software

instructies:

Stap 1

Om een afbeelding naar een flashstation te schrijven, moet u het Ultra ISO-programma gebruiken. Download de Ultra ISO-installatiedistributie. Dit programma wordt niet gratis verspreid, dus u moet een proefversie van het product gebruiken, dat is voldoende. De beste optie is om de draagbare versie te downloaden.

Stap 2

Installeer het Ultra ISO-programma. Volg alle aanwijzingen van de installatiewizard, die in elk nieuw venster zal verschijnen.

Stap 3

Voer het programma uit en plaats de flash-media in de USB-sleuf.

Stap 4

Open in het hoofdvenster van het programma de ISO-image die u hebt voorbereid om naar een USB-flashstation te schrijven.

Stap 5

Selecteer "Boot" - "Brand afbeelding van harde schijf".

Stap 6

In het venster dat verschijnt, zijn alle velden al correct ingevuld, maar het is toch de moeite waard om dit te controleren. In het veld "Disc Drive" moet u de flashdrive selecteren (selecteer de stationsletter in de verkenner), in het veld "Image file" ziet u de locatie van de ISO-image, "Brandmethode" - dit is een kwestie in principe is het beter om de waarde uit ervaring te bepalen. Stel in de regel de waarde "USB-HDD +" in.

Stap 7

Klik op de knop "Schrijven" - het systeem zal u vragen over het formatteren van de flashdrive - ga akkoord als de gegevens op de flashdrive geen waarde vertegenwoordigen.

Stap 8

Na even wachten (op dit moment wordt de flashdrive geformatteerd), wordt de afbeelding naar de schijf geschreven.

Aanbevolen: