Hoe Een Spel Van Schijf Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Schijf Te Uploaden
Hoe Een Spel Van Schijf Te Uploaden

Video: Hoe Een Spel Van Schijf Te Uploaden

Video: Hoe Een Spel Van Schijf Te Uploaden
Video: Video's van je camera naar je computer overzetten | Video's inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Het kopiëren van de installatiebestanden van de game-cd is nodig om een back-upmap op de computer op te slaan in geval van schade aan de media. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Hoe een spel van schijf te uploaden
Hoe een spel van schijf te uploaden

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de volledige inhoud van de schijf rechtstreeks te kopiëren. Plaats het in de schijf, annuleer autorun en open "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en selecteer "Openen". Selecteer alle bestanden en mappen in de hoofdmap terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Klik op Kopiëren. Maak een map op uw harde schijf, klik met de rechtermuisknop op een leeg veld en selecteer "Plakken".

Stap 2

Probeer een andere methode door een schijfkopie te maken. Download hiervoor eerst het programma Alcohol 120% of DaemonTools naar uw computer. Open het en selecteer "Schijfkopie maken". Geef in het menu dat verschijnt het pad op naar de schijf waarvan je het spel wilt kopiëren en klik op "Volgende". Specificeer in het volgende venster het type van de gemaakte afbeelding (dat wil zeggen de extensie), de map om deze op de harde schijf op te slaan, de naam van de toekomstige kopie.

Stap 3

Selecteer en definieer, indien nodig, individuele instellingen voor het maken van een schijfkopie. Klik vervolgens op de knop "Maken". In dit geval kan het kopiëren van de inhoud van een schijf erg tijdrovend zijn (afhankelijk van het aantal bestanden en mappen erop en hun inhoud).

Stap 4

Als u de inhoud van de schijf niet kunt kopiëren of er geen afbeelding van kunt maken, betekent dit dat het spelprogramma tegen kopiëren is beveiligd. Je kunt op internet manieren vinden om de spelcode te kraken, maar het is beter om dat niet te doen. Ten eerste is het verboden door de voorwaarden van de licentieovereenkomst en ten tweede is het mogelijk dat dergelijke bestanden zijn geïnfecteerd.

Stap 5

Als de schijfkopie met succes is gemaakt, opent u het programma Alcohol 120% of DaemonTools opnieuw om het te starten. Selecteer het item "Afbeelding toevoegen" in het menu en vervolgens - het eerder gemaakte schijfkopiebestand van de game. Controleer of het bijbehorende pictogram verschijnt in het gedeelte "Deze computer". Klik erop en controleer of het spel normaal draait.

Aanbevolen: