Hoe Het Punt Van Relevantie Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Punt Van Relevantie Te Veranderen
Hoe Het Punt Van Relevantie Te Veranderen

Video: Hoe Het Punt Van Relevantie Te Veranderen

Video: Hoe Het Punt Van Relevantie Te Veranderen
Video: Leren galopperen l PaardenpraatTV 2024, Mei
Anonim

Het punt van relevantie is de datum en tijd van het laatste document dat in de boekhouddatabase is geplaatst. U kunt het punt van relevantie handmatig of automatisch verschuiven. U kunt het relevante punt zowel naar voren als naar achteren verplaatsen, het belangrijkste is om de procedure voor het uitvoeren van deze procedure te kennen en de regels duidelijk te volgen.

Hoe het punt van relevantie te veranderen
Hoe het punt van relevantie te veranderen

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Maak een archief van de basis in het 1C-programma, genereer en bewaar vervolgens controlerapporten over de saldi, een balans waarin rekening wordt gehouden met buitenbalansrekeningen en valuta's, een prijslijst en andere belangrijke rapporten.

Stap 2

Zorg ervoor dat u een kopie van de basis maakt. In de toekomst kan het worden gebruikt als reservekopie.

Stap 3

Maak een bewerking in het 1C-programma die de saldi van de rekeningen moet overboeken. Dit kan worden gedaan met behulp van de wrap.ert-procedure, waarbij de datum wordt vermeld waarop de database is gesloten en het verbod op het verwijderen van documenten wordt uitgeschakeld.

Stap 4

Maak een document met de naam "Verplaatsing registreren". Deze bewerking moet in alle registers worden uitgevoerd met behulp van verwerking of handmatig. Het document moet worden vastgelegd op de datum waarop de database wordt gesloten. Vul restjes in, maar plaats het document niet.

Stap 5

Vorm voor elke directory een document met de naam "Fixing periodic", dat de details van de documenten bevat. Noteer dit document vanaf de laatste datum van de te sluiten basis en vul de waarden van alle details in. Geef het dan niet uit.

Stap 6

Stel het relevantiepunt een dag later in dan de datum waarop de database werd gesloten en post de documenten met de titel "Register Movement" en "Fixing Periodic".

Stap 7

Genereer controlerapporten in de gesloten database en vergelijk deze met de rapporten in de originele database, als alle saldi hetzelfde zijn, dan is de afsluiting van de periode voltooid. Als ze niet overeenkomen, moet u de modus "Totalenbeheer" openen en handmatig het relevantiepunt van de totalen verschuiven, maar u moet alle totalen handmatig opnieuw berekenen.

Aanbevolen: