Hoe Het Punt Van Relevantie Te Verplaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Punt Van Relevantie Te Verplaatsen?
Hoe Het Punt Van Relevantie Te Verplaatsen?

Video: Hoe Het Punt Van Relevantie Te Verplaatsen?

Video: Hoe Het Punt Van Relevantie Te Verplaatsen?
Video: 'Hoe om te gaan met de epidemie van meningen?' 2023, December
Anonim

Tijdens het posten van het document in "1C" kan de accountant de vermelding "Er is een eerder geboekt document" tegenkomen. Dit komt doordat het relevantiepunt een bepaalde periode terug is geschoven. En totdat ze terugkeert voor de tijd van het huidige document, kan de accountant geen enkel document posten. Om dit te doen, moet u het relevantiepunt wijzigen.

Hoe het punt van relevantie te verplaatsen
Hoe het punt van relevantie te verplaatsen

Noodzakelijk

  • - programma "1C";
  • - het recht om de exclusieve modus te betreden.

instructies:

Stap 1

Als er weinig geregistreerde gebruikers in het systeem zijn, kunt u de standaardmethode gebruiken om het relevantiepunt te wijzigen. Om dit te doen, informeer gebruikers om het programma te verlaten en 1C in exclusieve modus in te voeren.

Stap 2

Open het algemeen documentjournaal, waarin alle ingevoerde documenten in het programma worden weergegeven. In dit dagboek kunt u absoluut alle soorten documenten zien volgens een bepaald criterium dat door de accountant is vastgesteld en enkele parameters van de records wijzigen

Stap 3

Stel de parameters van het dagboek van documenten "snelle selectie" in op de positie "afwezig". In dit geval toont het documentjournaal absoluut alle documenten die in het 1C-programma zijn ingevoerd.

Stap 4

Plaats de cursor op het laatste document dat is gepost en selecteer in het contextmenu "Het relevantiepunt voor het document instellen". Hiermee kunt u het relevante punt naar de gewenste datum verplaatsen.

Stap 5

Het programma stelt de vraag: "Verander het punt van relevantie?" Het antwoord is ja. En in het nieuwe venster dat wordt geopend, klikt u op "Uitvoeren". Het relevantiepunt is gewijzigd.

Stap 6

Als er te veel gebruikers op het systeem zijn, duurt het te lang om het relevantiepunt in de exclusieve modus te wijzigen. Voer een speciaal hulpprogramma uit dat, wanneer het wordt geopend, een lijst toont met databases die op deze computer zijn aangesloten. Selecteer de gewenste basis, het hulpprogramma geeft de parameters van het relevante punt weer.

Stap 7

Stel nieuwe parameters in voor het relevantiepunt en klik op de knop "TA instellen".

Aanbevolen: