Hoe Mappen Van De Ene Database Naar De Andere Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Mappen Van De Ene Database Naar De Andere Over Te Zetten
Hoe Mappen Van De Ene Database Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Mappen Van De Ene Database Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Mappen Van De Ene Database Naar De Andere Over Te Zetten
Video: Wat is een database - SQL 2024, Mei
Anonim

Taken voor verschillende gegevensoverdracht behoren tot de meest voorkomende in 1C-programmering. Maar dit betekent niet dat ze tegelijkertijd de eenvoudigste zijn. Integendeel, ze bieden meestal enige complexiteit voor implementatie, omdat ze voorzien in de noodzaak om gegevens tijdens de migratie te filteren.

Hoe mappen van de ene database naar de andere over te zetten
Hoe mappen van de ene database naar de andere over te zetten

Noodzakelijk

  • - gegevensoverdrachtschema;
  • - universele externe behandelingen "1C".

instructies:

Stap 1

Maak items in de map Bestanden die de locatie van de gegevensbron- en doelconfiguraties beschrijven, bestanden die migratieregels bevatten. Maak indien nodig een uploadverwerkingsbestand aan.

Stap 2

Voer uw configuraties in de map met dezelfde naam in. Maak in de referentie "Configuratieobjecten" elementen die de metagegevensobjecten van uw configuraties beschrijven. Maak de kolom "Beschrijving van wijzigingen" zichtbaar met de knop "Kolommen". Als deze objecten eerder zijn ingevoerd, worden ze in deze kolom vervangen en gemarkeerd.

Stap 3

Bepaal de overeenkomst van objecten in de configuraties van de gootsteen en de bron. Aangenomen wordt dat één bronobject kan worden opgesplitst in meerdere bestemmingsobjecten en omgekeerd: meerdere bronobjecten kunnen worden gecombineerd tot één doelobject. Er worden attributenregels toegepast om de specifieke uitvoering van de transitie te beschrijven.

Stap 4

Definieer objectregels die definiëren "wat waar gaat" en attribuutregels die laten zien hoe bronobjecten naar doelobjecten gaan. Als u niet genoeg geld heeft om het lossen van object- en broninstanties te organiseren, beschrijf dan de voorwaarden voor het lossen door de objectselectiefunctie.

Stap 5

Zet een transformatie op een rekwisieten of een object dat die rekwisieten bezit. Dit geeft aan dat de attributen van het bestemmingsobject en het bronobject mogelijk niet samenvallen, en dat de waarde van het bestemmingsattribuut kan worden verkregen uit andere attributen van het bronobject.

Stap 6

Selecteer upload- en downloadmethoden. U kunt ervoor kiezen om de historie van periodieke gegevens te downloaden of de werkelijke waarde te downloaden. Voor documenten kunt u een voorwaarde instellen voor het herhalen van de tabelsectie. Gebruik bij het laden de modus "Zoeken", die de synchronisatie van objecten op code, naam en een willekeurige set attributen vergemakkelijkt.

Aanbevolen: