Hoe 1c-boekhouding Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe 1c-boekhouding Bij Te Werken
Hoe 1c-boekhouding Bij Te Werken

Video: Hoe 1c-boekhouding Bij Te Werken

Video: Hoe 1c-boekhouding Bij Te Werken
Video: Jouw CHECKLIST voor een TOP-BOEKHOUDER of accountant! 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van de configuratie van het 1C-programma is een voorwaarde voor een stabiele werking. Updates kunnen uitkomen in verband met de ontwikkeling van nieuwe documentvormen, wetswijzigingen, enzovoort. Ze worden ook vrijgegeven voor optimalisatiedoeleinden.

Hoe 1c-boekhouding bij te werken
Hoe 1c-boekhouding bij te werken

Noodzakelijk

  • - verwijderbare opslag;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Download het 1C-programma-updatebestand. Pak de ontvangen gegevens uit en maak een reservekopie. Om de veiligheid van uw werkinformatie te waarborgen, moet u ook een kopie maken van de database die u in uw werk gebruikt. Dit is nodig omdat een geladen configuratie-update de werking van het hele systeem negatief kan beïnvloeden, waarna je gegevens kunt verliezen, en dan zal het systeemherstel je niet eens helpen om het terug te krijgen.

Stap 2

Voer het programma uit in de configuratormodus en ga naar administratie. Sla de gegevens op, geef in het venster dat verschijnt aan naar welke map op uw computer u de gegevens wilt kopiëren. Klik op masker toevoegen en voer vervolgens ". / ExtForms / *. *" Zonder aanhalingstekens, zorg ervoor dat u uw wijzigingen opslaat.

Stap 3

Ga in de configuratormodus naar het laden van de gewijzigde configuratie om de ontvangen updatebestanden in het programma te installeren. Klik op de downloadknop en specificeer in het venster dat verschijnt het pad naar de map waar de uitgepakte gegevens zich bevinden.

Stap 4

Zorg ervoor dat u de juistheid van de opgegeven map controleert, en zorg er ook voor dat u niet het pad naar het archief opgeeft, maar naar de updatebestanden die eruit zijn geëxtraheerd. U kunt hetzelfde doen als dezelfde versie van het programma op een andere computer is geïnstalleerd - kopieer de updates naar een USB-flashstation nadat u eerst op virussen heeft gecontroleerd.

Stap 5

In het geval dat een professionele versie van het 1C-programma op uw computer is geïnstalleerd, stelt u de actieve modus van het laden ervan in de configuratieprioriteitparameters in. In dit geval moet het samenvoegen worden gedaan door bestanden te vervangen. Sla uw resultaten op nadat u het systeem hebt bijgewerkt. Onthoud dat het maken van reservekopieën van databases in dit geval ook noodzakelijk is, het wordt ook aanbevolen om ze niet alleen op één computer op te slaan.

Aanbevolen: