Een Afbeelding Invoegen In Een Tabel

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Tabel
Een Afbeelding Invoegen In Een Tabel

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Tabel

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Tabel
Video: mailing met word opgave 2 Case Samenvoegen tabellen en afbeeldingen 2024, Mei
Anonim

Met de Excel-spreadsheeteditor van Microsoft kunt u verschillende grafische objecten - illustraties, diagrammen of logo's - in tabellen invoegen. Het toevoegen van foto's aan de tafel verhoogt de aantrekkelijkheid en duidelijkheid.

Een afbeelding invoegen in een tabel
Een afbeelding invoegen in een tabel

instructies:

Stap 1

Voeg een geschikte afbeelding uit de toepassing MS Clip Gallery toe aan de tabel. Selecteer de gewenste tabelcel waar u de afbeelding wilt invoegen. Kies Invoegen → Afbeelding → Afbeeldingen in het menu. Klik in het venster "Afbeelding invoegen" dat verschijnt op "Zoeken". Er verschijnt een venster met een lijst met beschikbare afbeeldingen. Selecteer de juiste door erop te dubbelklikken.

Stap 2

Als de afbeelding die u aan de tabel wilt toevoegen zich in bestanden bevindt die op uw computer zijn opgeslagen, selecteert u op het tabblad "Invoegen" de opdracht Afbeelding → Uit bestand. (of "Een verzameling afbeeldingen"). Er verschijnt een venster met aan de linkerkant een lijst met beschikbare mappen op uw computer en aan de rechterkant - miniaturen van de afbeeldingen die zich daar bevinden.

Stap 3

Open eventuele submappen door op de "+" in het vierkant links van de mapnaam te klikken. Plaats na het selecteren van de gewenste afbeelding de cursor erop. Druk op de linkermuisknop en laat hem niet los. Sleep de geselecteerde afbeelding naar de gewenste locatie op het werkblad van de tabel. Als de methode slepen en neerzetten niet voor u werkt, kopieert u de afbeelding naar het klembord.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. Selecteer "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Plaats de cursor in de gewenste cel in de tabel. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer Plakken. U kunt ook de knop "Plakken" in het bovenste menu van het tabelblad gebruiken om de gekopieerde afbeelding naar het klembord te plakken.

Stap 5

Als u de grootte van een afbeelding die in de tabel is ingevoegd, moet wijzigen, verplaatst u de cursor naar de afbeelding en klikt u erop. Er verschijnt een frame van cirkels rond. Door op de middelste cirkels in de horizontale of verticale vlakken te klikken en de linkermuisknop niet los te laten, verkleint u de afbeelding horizontaal en/of verticaal. Door op de hoekcirkels te klikken, verklein je de afbeelding tegelijkertijd verticaal en horizontaal.

Stap 6

Als u de afbeelding naar een andere plaats in de tabel wilt verplaatsen, klikt u erop met de linkermuisknop en sleept u de afbeelding naar de gewenste locatie zonder deze los te laten. Als u een afbeelding wilt verwijderen, klikt u erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een cirkelframe rond de afbeelding. Druk op de Del-knop en verwijder de afbeelding.

Aanbevolen: