Hoe Maak Je Een Kist In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kist In Minecraft
Hoe Maak Je Een Kist In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Kist In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Kist In Minecraft
Video: Hoe maak je een chest (kist) op minecraft??? 2024, Mei
Anonim

Reizen door het Minecraft-universum gaat gepaard met het extraheren van bepaalde items. Op een dag komt er een moment dat de hele inventaris vol is. Hoe om te gaan met een dergelijke situatie? Je moet een plek vinden waar je onnodige dingen kunt plaatsen. Daarom zullen we uitzoeken hoe we een kist kunnen maken in Minecraft.

Maak een kist in Minecraft
Maak een kist in Minecraft

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende soorten kisten in de Minecraft-wereld. De meest voorkomende enkele kan 27 verschillende dingen of 1728 blokken bevatten. De kist kan zowel binnen als buiten de woning als blok worden geplaatst.

Stap 2

Om een kist te maken, moet je eerst een boom pakken en er planken van maken. Voor één kist heb je 8 planken nodig. Sla meteen middelen in om meerdere objecten te maken.

Borden maken in Minecraft
Borden maken in Minecraft

Stap 3

Het maken van een kist gaat als volgt. Plaats op de werkbank overal blokken planken behalve in het midden. Je kunt 2 planken in elke sleuf plaatsen en 2 kisten krijgen. Pas de hoeveelheid middelen naar eigen inzicht aan.

Maak een kist in Minecraft
Maak een kist in Minecraft

Stap 4

Plaats de afgewerkte kist op een oppervlak. Zorg ervoor dat er rondom voldoende vrije ruimte is, anders gaat deze mogelijk gewoon niet open. De volgende blokken zullen het openen van de kist niet verhinderen: fakkel, nog een kist, hek, bed, cupcakes, trap, sneeuw, glas, cactus, bladeren, lava en water.

Enkele kist in Minecraft
Enkele kist in Minecraft

Stap 5

Om een grote kist te maken, plaatst u twee kleine naast elkaar op een vlakke ondergrond. Het zal 54 opslagslots hebben. Er passen 3456 blokken in. Je kunt geen twee grote kisten naast elkaar houden.

Grote dubbele kist in Minecraft
Grote dubbele kist in Minecraft

Stap 6

De valkist is niet moeilijker dan normaal. Een klein moment - het kan niet in de buurt van een gewone kist worden geplaatst. Plaats een gewone kist in het midden van de werkbank, met een spanningsmeter links ervan. Je kunt twee valkisten naast elkaar plaatsen.

Maak een valkist in Minecraft
Maak een valkist in Minecraft

Stap 7

Om de kist te gebruiken, moet je er met de rechtermuisknop op klikken. Om items snel van of naar de kist te verplaatsen, houd je de Shift-toets ingedrukt en por je naar de items. Klik met de linkermuisknop om alle items op te halen. Als u met de rechtermuisknop klikt, wordt de helft van de items weergegeven. Klik met de rechtermuisknop om één item van de stapel te plaatsen terwijl u het vasthoudt. Je kunt de kist sluiten met de Esc-knop.

Stap 8

Kisten zijn te vinden in de Minecraft-wereld in Npc-dorpen, in kerkers, verlaten mijnen, tempels, struikgewas, forten en de woestijn. Je hebt geleerd hoe je een kist kunt maken in Minecraft en nu is het probleem met een overvloed aan items in de inventaris opgelost.

Aanbevolen: