Hoe Tekst Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Tekst Te Herstellen
Hoe Tekst Te Herstellen

Video: Hoe Tekst Te Herstellen

Video: Hoe Tekst Te Herstellen
Video: Hoe naai ik leer? | Leren naaien | Lederen stiksels | Lederen naad repareren 2024, Mei
Anonim

Het kwijtraken van de tekst van een document of sjabloon is erg vervelend. Dit kan verschillende redenen hebben, meestal wordt het geassocieerd met virussen die veel bestanden en sjablonen in MS Word infecteren. Als u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, probeer dan de tekst van de bestanden die u nodig hebt te herstellen.

Hoe tekst te herstellen
Hoe tekst te herstellen

Noodzakelijk

Recovery Toolbox voor woord

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een programma downloaden met de naam Recovery Toolbox for word. Installeer het programma op uw computer en voer het uit.

Stap 2

Selecteer het beschadigde document of sjabloon. Start hiervoor Windows Verkenner. Klik hiervoor op de knop met de afbeelding van de map. In het venster dat verschijnt, vindt u filters om te zoeken naar bestanden van een bepaald formaat. Het is in dit geval erg handig dat alle formaten die ooit zijn geselecteerd, worden toegevoegd aan de snelle toegangslijst. In de toekomst kun je ze selecteren door op de knop met een zwarte driehoek te drukken. Na het selecteren van de formaten, zal het programma een dialoogvenster tonen met de vraag of u kunt beginnen met scannen. Bevestig om te beginnen met scannen.

Stap 3

Nadat de scan is voltooid, wat een andere tijd kan duren, afhankelijk van verschillende factoren, zal het programma alle informatie weergeven die het kon herstellen. Bekijk het zorgvuldig en zorg ervoor dat u het gewenste resultaat krijgt en dat de bestanden die u nodig hebt worden hersteld.

Stap 4

Nu moet u de ontvangen informatie op de harde schijf opslaan. Klik hiervoor op de knop Herstel starten. Er verschijnt een menu met twee items op het scherm. Wanneer u de eerste selecteert (Exporteren naar MS Word), wordt het Word-programma gestart, waarvan het document de tekst van het herstelde bestand zal bevatten. U kunt dit bestand bewerken, opslaan, in principe doen wat u maar wilt.

Stap 5

Geef bij het kiezen van het tweede menu-item (Opslaan als plantekst) de map- en bestandsnaam op. Het programma maakt zelf dit bestand aan en kopieert daar alle benodigde gegevens.

Stap 6

Nadat alle bewerkingen zijn uitgevoerd, geeft het programma een rapport weer over het uitgevoerde werk, het bevat informatie over alle bestanden die tijdens deze sessie zijn gescand en hersteld.

Stap 7

Het is natuurlijk het beste als u dergelijke situaties niet toestaat. Installeer hiervoor hoogwaardige antivirusapparatuur op uw computer en wees niet lui om voortdurend reservekopieën van documenten te maken.

Veel succes en verlies je teksten niet!

Aanbevolen: