Hoe Een Xls-bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Xls-bestand Te Herstellen
Hoe Een Xls-bestand Te Herstellen
Anonim

Microsoft Office Excel is een erg handig programma om met tabellen te werken en statistische berekeningen uit te voeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel vraag naar is onder accountants, economen en andere specialisten. Maar zoals elk programma kan Microsoft Office Excel defect raken. Als op een gegeven moment, bij het openen van een eerder gemaakt bestand, een fout wordt weergegeven, wanhoop dan niet - het beschadigde xls-bestand kan worden hersteld.

Hoe een xls-bestand te herstellen
Hoe een xls-bestand te herstellen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Microsoft Office Excel-toepassing;
  • - Recovery Toolbox voor Excel.

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om een document te herstellen. De eerste manier is om standaardtools te gebruiken. Start de Microsoft Office Excel-toepassing. Klik vervolgens op de Office-knop in de linkerbovenhoek van het venster. Er verschijnt een menu waarin u de opdracht "Openen" selecteert. Geef nu het pad op naar het bestand dat moet worden hersteld en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 2

Zoek daarna in het huidige venster het gedeelte "Alle bestanden". Deze bevindt zich rechtsonder in het venster. In deze sectie is er een regel "Open" met daarnaast een pijl. Klik met de linkermuisknop op deze pijl en selecteer vervolgens "Openen en herstellen" in het menu.

Stap 3

Er verschijnt een dialoogvenster waarin u twee herstelopties kunt selecteren: "Herstellen" en "Gegevens extraheren". Bij het kiezen van de eerste optie zal het systeem proberen het originele document te herstellen; in het tweede geval zal het programma alle gegevens uit het beschadigde document halen (tabellen, berekeningen). Om te beginnen is het raadzaam om de eerste hersteloptie te selecteren. Als de kwaliteit van het herstelde bestand u niet bevredigend lijkt, kunt u de gegevens van het document herstellen en op basis daarvan een nieuw document maken. Gelukkig kost dit veel minder tijd dan het helemaal opnieuw maken van een nieuw document.

Stap 4

Een andere herstelmethode is gekoppeld aan het gebruik van Recovery Toolbox for Excel. Download en installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Klik op de afbeelding van de map en geef het pad naar het document op. Selecteer het met de linkermuisknop en klik op "Openen". Selecteer vervolgens "Analyse" in het programmamenu. Het programma zal het document testen. Nadat het testen is voltooid, verschijnt het bericht "Start herstel" onder aan het venster. Activeer deze functie. Na het voltooien van de bewerking wordt het document hersteld.

Aanbevolen: