Revisie Uitschakelen In Word

Inhoudsopgave:

Revisie Uitschakelen In Word
Revisie Uitschakelen In Word

Video: Revisie Uitschakelen In Word

Video: Revisie Uitschakelen In Word
Video: Как снять или установить пароль 🔐 на Word, Excel документ 📑 Microsoft Office в 2021 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van een computer voor zakelijke doeleinden hebben mensen vaak haast en maken fouten of typefouten bij het maken van teksten. De teksteditor Microsoft Word zal u tijdig informeren over de onjuistheden.

Revisie uitschakelen in Word
Revisie uitschakelen in Word

instructies:

Stap 1

In sommige gevallen staan gebruikers standaard tekstbewerking in Microsoft Word in de weg. Om niet afgeleid te worden door de correcties van de elektronische editor, kunt u een document gebruiken dat deze functie niet heeft, bijvoorbeeld Kladblok of WordPad. Als het voor u handiger is om in Word te werken, schakelt u AutoOpmaak uit, d.w.z. documentbewerking, standaard geconfigureerd in dit programma.

Stap 2

Open een Microsoft Word-tekstdocument. Zoek op de taakbalk het gedeelte "Formaat", klik erop met de linkermuisknop. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend de kolom "AutoOpmaak". Klik in de documentopmaakinstellingen op de knop "Details". Hier kunt u uw aangepaste instellingen voor de ingebouwde teksteditor opslaan.

Stap 3

Merk op dat er verschillende tabbladen zijn in de beoordelingsinstellingen. Activeer het tabblad AutoCorrectie. Dit zijn de functies die u in dit gedeelte kunt activeren of deactiveren. Schakel de selectievakjes uit in de regels die u nodig hebt om dit type tekstcorrectie uit te schakelen. Als u bepaalde functies wilt teruggeven, vinkt u het vakje terug aan. Op het tabblad AutoCorrectie kunt u de acties van Microsoft Word aanpassen, zoals spellingcontrole, spelling van hoofdletters en kleine letters, het corrigeren van de toetsenbordindeling en het vervangen van de woorden die u opgeeft.

Stap 4

In het volgende tabblad "Autoformat terwijl u typt" kunt u de schrijfstijlen voor tekst configureren - lettertypen, opmaak van koppen, de manier waarop fractionele getallen en supra-teksttekens worden geschreven.

Stap 5

In de sectie "Autotekst" kunt u enkele tekstsjablonen maken, waaronder beleefdheidsformules, enkele administratieve woorden en andere veelgebruikte uitdrukkingen. U kunt uw eigen zinnen toevoegen en bestaande verwijderen. Het gebruik van deze functie zal uw tijd bij het schrijven van een document aanzienlijk verkorten.

Stap 6

De kolom "AutoOpmaak" regelt de spelling van titels en sommige extra-teksttekens, het maken van tekststijlen, zorgt voor automatische vervanging van tekens - bijvoorbeeld de spelling "-" wordt automatisch gewijzigd in het "streepje"-teken. De nieuwste functie voor automatisch opmaken maakt het gemakkelijk om slimme tags te maken.

Stap 7

Nadat u voor uzelf de benodigde bewerkingsopties voor Microsoft Word hebt ingesteld, klikt u op de knoppen "Toepassen" en "OK". Nu worden deze instellingen toegepast op alle documenten van dit type, totdat u de parameters "AutoOpmaak" wijzigt.

Aanbevolen: