Hoe Het Programma Te Kopen In

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Kopen In
Hoe Het Programma Te Kopen In

Video: Hoe Het Programma Te Kopen In

Video: Hoe Het Programma Te Kopen In
Video: Gratis speelgoed of niks | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Over het algemeen kost kwaliteitssoftware geld. Bijvoorbeeld het bekende Adobe Photoshop en 3DMax, eventuele min of meer bekende antivirus- of 1C-boekhoudsoftware. Bij de aanschaf van een programma is het belangrijk dat het geld de ontwikkelaars bereikt, anders wordt de activeringscode die nodig is voor het volledig functioneren van de applicatie niet ontvangen.

Hoe het programma te kopen?
Hoe het programma te kopen?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de software te krijgen is van een bekende computerwinkel in de stad. De kit is een schijf (flashdrive) met een applicatie, een gebruikershandleiding en een activeringscode die nodig is om alle functies van het programma in te schakelen. Antivirussen worden vaak tegen een gereduceerde prijs verkocht in de kantoren van internetproviders als u klant bent van het bedrijf of hun servicepakket gaat gebruiken. Het is voldoende om de felbegeerde doos met het programma te betalen en deze te installeren volgens de instructies op uw computer.

Stap 2

Vaak is er geen tijd of mogelijkheid om met de software naar de winkel te gaan. Dan kunt u altijd via internet betalen door een demoversie te downloaden van de officiële website van het programma. Bij de eerste keer opstarten wordt u gevraagd om te betalen of de applicatie een aantal dagen (of een vast aantal keren) te proberen. In de regel hebben dergelijke programma's een item in hun "Registratie"-menu, dat een link naar betalingsinstructies zal bevatten.

Stap 3

Ga naar de programmawebsite en lees de desbetreffende aanbevelingen. Sommige toepassingen vereisen dat u een speciaal nummer verzendt - de computer-ID, op basis waarvan de sleutel wordt gegenereerd.

Stap 4

Volg de link om naar de aankooppagina te gaan, waar u uw gegevens en betalingsgegevens invult. Betaal voor de aanvraag volgens de instructies. Dit kan vaak per sms of creditcard.

Stap 5

Er zijn geautoriseerde online winkels waarmee u het gewenste softwareproduct via hun interface kunt kopen. Om dit te doen, plaatst u het artikel in de winkelwagen en betaalt u het via de winkelinterface.

Aanbevolen: