Hoe Het Spel Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Kopen?
Hoe Het Spel Te Kopen?

Video: Hoe Het Spel Te Kopen?

Video: Hoe Het Spel Te Kopen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig kun je bij veel verkooppunten van videogames een computerspel kopen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien simpel: gaan, kiezen, kopen. Maar er zijn bepaalde dingen waar je op moet letten bij het kopen van een videogame. Als u bepaalde regels niet volgt, kunt u een spel kopen dat niet op uw computer wordt gestart. En je bent gewoon je geld aan het verspillen.

Hoe het spel te kopen?
Hoe het spel te kopen?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Als je bijvoorbeeld voor een videoconsole gewoon een game kunt kopen die je leuk vindt, dan ligt het anders bij het kopen van games voor een computer. Elk spel heeft zijn eigen systeemvereisten voor de computer. Als uw pc niet aan de systeemvereisten voldoet, zal deze game er hoogstwaarschijnlijk niet op starten. Zelfs als het je lukt om het te starten, zul je niet comfortabel kunnen spelen.

Stap 2

Onthoud de configuratie van je computer voordat je het spel koopt. Systeemvereisten bestaan in de regel uit drie componenten: de frequentie van de processor (de systeemvereisten voor bepaalde games kunnen ook het minimum aantal processorcores aangeven), de hoeveelheid computer-RAM en de videokaart. Ging het vroeger alleen om het geheugen van de videokaart, tegenwoordig geven de systeemeisen meestal aan welke modellen en series videokaarten de game ondersteunt.

Stap 3

Zorg er bij het kiezen van een game voor dat de systeemvereisten geschikt zijn voor uw computer. Als dit het geval is, zou het spel op uw pc moeten werken. Sommige games vereisen een internetverbinding om te installeren. Dit staat meestal ook aangegeven bij de systeemeisen. Als je geen internettoegang hebt, installeer je zo'n spel gewoon niet.

Stap 4

Om sommige games te kunnen spelen, is ook een stabiele internetverbinding vereist. Meestal geeft de verpakking van het spel de minimale internetverbinding aan waarmee het spel gespeeld kan worden. Dit geldt niet alleen voor online games. Veel bedrijven gebruiken dit als extra beveiligingsoptie. Als de snelheid van je internetverbinding lager is dan de gevraagde, zal het ook onmogelijk zijn om comfortabel te spelen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat gelicentieerde en illegale versies van games op de markt worden verkocht. Door een illegaal gekopieerd exemplaar te kopen, verliest u technische ondersteuning. Het is ook geen feit dat het piratenspel op je computer start. Koop daarom altijd een gelicentieerde schijf.

Aanbevolen: