Hoe Maak Je Een Video Van Een Demo

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Van Een Demo
Hoe Maak Je Een Video Van Een Demo

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Demo

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Demo
Video: Demo 3D[SBS] (HD : 1080P) 2024, Mei
Anonim

De demonstratie van demo-games ("demo's") wordt vaak gebruikt door ontwikkelaars van computersoftware voor de duidelijkheid en de verscheidenheid aan gameplay. Vaak worden "demo's" samengesteld en getoond aan het einde van elk spelsegment op basis van het materiaal van de gamer zelf. Amateurs worden vaak geconfronteerd met de taak om video's te maken van "demo's".

Hoe maak je een video van een demo
Hoe maak je een video van een demo

instructies:

Stap 1

Installeer de DivX-codec. Hiermee kunt u volledig video's maken en bekijken. Download het pakket van de officiële site. Pak het zip-bestand uit met een archiver, voer het installatieprogramma uit. Start het systeem opnieuw op nadat u de DivX-codec hebt geïnstalleerd.

Stap 2

U kunt standaardmethoden gebruiken om video van een computerscherm op te nemen. De meest populaire tool is fraps. U kunt Fraps ook gratis downloaden van de officiële website.

Stap 3

Installeer en voer Fraps uit. Druk op Rec en start het spel. Nu wordt al je gameplay opgenomen in het videobestand op je harde schijf dat je hebt opgegeven bij het installeren van het programma. Aan het einde van het "schieten" van het demospel, klik op de "fraps" Stop.

Stap 4

U hoeft geen klassieke apps voor schermopname te gebruiken om een video te maken. Soms is het voldoende om keyframes van het spel te krijgen (in de vorm van screenshots, "foto" van het scherm) en deze in een enkel videobestand te plakken.

Stap 5

Je kunt een screenshot van het spel krijgen door op de Prt Sc-functietoets te drukken (lees als "Printscreen"). Vervolgens kunt u de resulterende afbeelding van het klembord in een bestand van een willekeurige grafische editor plakken. Open hiervoor het menu Bewerken op de taakbalk en selecteer Plakken van klembord.

Stap 6

Het opslaan van schermafbeeldingen kan gemakkelijker zijn als Yandex. Disk is geïnstalleerd. Dan gaan alle afbeeldingen van je game automatisch naar de map "Screenshots" van je cloudopslag.

Stap 7

Met het Bmp2Avi-programma kun je screenshots samenvoegen tot een enkel bestand, muziek toevoegen, tekst. Om dit te doen, selecteert u het item DIR openen in het menu Bestand. Selecteer een map met foto's, markeer de screenshots die je nodig hebt. Zo kunt u op de meest professionele manier een video maken van de "demo", waarbij u alleen de belangrijkste punten in de video plaatst.

Aanbevolen: