Een Programma Uit Het Register Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Programma Uit Het Register Verwijderen
Een Programma Uit Het Register Verwijderen

Video: Een Programma Uit Het Register Verwijderen

Video: Een Programma Uit Het Register Verwijderen
Video: How to Delete leftover Files and Registry Keys of uninstalled Program On Windows 10,8 and 7 2024, Mei
Anonim

Programma's op de gebruikelijke manier verwijderen (Start - Configuratiescherm - Programma's toevoegen of verwijderen), is natuurlijk beter dan gewoon de programmamap verwijderen, maar tegelijkertijd, zelfs na de juiste verwijdering, gegevens in het register, verborgen mappen, die soms vertragingen veroorzaken, op uw computer blijven of een systeemcrash veroorzaken.

Hoe een programma uit het register te verwijderen
Hoe een programma uit het register te verwijderen

instructies:

Stap 1

Een gratis programma, Revo Uninstaller, zal ons helpen dit probleem op te lossen. Dit hulpprogramma is ontworpen om alle programma's samen met alle mappen, registervermeldingen, instellingen en meer te verwijderen. U kunt het programma downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars

Dit hulpprogramma is eenvoudig en handig in gebruik, het ondersteunt ook de Russische taal. Het is vrij eenvoudig te installeren, het kost niet veel tijd, dus laten we meteen beginnen met het gebruik ervan.

Stap 2

Door Revo Uninstaller uit te voeren, ziet u een lijst met programma's die u kunt verwijderen. Om een programma te verwijderen, selecteert u het in de lijst en klikt u op "Verwijderen".

Als u het programma correct heeft gekozen, moet u de verwijdering bevestigen door op "Ja" te klikken. Selecteer vervolgens uit de 4 voorgestelde opties "Geavanceerd", hierdoor kan het programma een diepgaande en alomtegenwoordige zoekopdracht in het register uitvoeren. Klik volgende". Het programma begint met de eerste analyse en verwijdering. Het standaard verwijderprogramma zal binnenkort starten. Klik indien nodig op "Volgende", of "Volgende" of "Verwijderen". Nadat het programma op eigen kracht is verwijderd, start de scanner voor de resterende bestanden en vermeldingen in het register. De scanner kan al dan niet gegevens in het register vinden. Als het programma nog steeds iets heeft gevonden, selecteert u alle gevonden items en klikt u op "Verwijderen" en vervolgens op "Volgende". Hiermee is het verwijderen van het programma voltooid. Na deze stappen kunt u er zeker van zijn dat er geen gegevens meer in het systeem zijn nadat u het programma hebt verwijderd.

Aanbevolen: