Hoe Het Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen
Hoe Het Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen
Video: Aanmelden zonder wachtwoord, aanmeldknop of PIN code 2024, April
Anonim

Ben je terug van vakantie en ben je je wachtwoord vergeten om in te loggen op je eigen computer? Of wachtwoorden voor programma's vergeten? Helaas biedt het Windows-besturingssysteem geen gemakkelijke manier om een wachtwoord te herstellen - wat heel begrijpelijk is, anders had deze methode gemakkelijk voor persoonlijk gewin kunnen worden gebruikt.

Hoe het wachtwoord uit het programma te verwijderen
Hoe het wachtwoord uit het programma te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - schijf met ERD-commandant.

instructies:

Stap 1

Er zijn echter hulpprogramma's die bij dit probleem kunnen helpen, bijvoorbeeld ERD Commander. Koop een schijf met deze software in een winkel of download deze van internet. Plaats de opstartbare ERD Commander-cd in het station en zet de computer aan. U moet de computer opstarten vanaf de ERD Commander-serviceschijf en hiervoor moet u de juiste BIOS-instellingen maken.

Stap 2

Druk direct na het aanzetten van de computer op de Del-knop (op sommige computers kunnen dit de F2- of Esc-knoppen zijn) om het moederbord-BIOS te openen. Ga naar het gedeelte Boot en installeer het dvd-station als het eerste opstartapparaat. Dit is nodig zodat bij het laden van het besturingssysteem de aanwezigheid van een schijf wordt gecontroleerd. Als er een schijf in de drive zit, zal deze zelfs eerder opstarten dan het besturingssysteem.

Stap 3

Druk op F10 om uw wijzigingen op te slaan en uw beslissing te bevestigen. De computer gaat opnieuw opstarten. Wacht tot ERD Commander van schijf is geladen. Klik vervolgens op de knop Start, ga naar het gedeelte Systeemwerkset en selecteer het hulpprogramma LockSmith. Met dit hulpprogramma kunt u snel en eenvoudig een nieuw wachtwoord voor uw gebruiker instellen. U kunt ook het wachtwoord of de gebruikersnaam wijzigen. In elk geval zal dit programma je in dergelijke gevallen altijd helpen.

Stap 4

Selecteer een gebruiker in LockSmith en stel een nieuw wachtwoord in. Het programma zal u vragen om het opnieuw in te voeren ter bevestiging. Sluit het programma en stuur de computer om opnieuw op te starten. Het is ook nuttig om de hulpprogramma's van de ERD Commander-hulpprogramma's te bestuderen. Met behulp van dit programma is het niet alleen gemakkelijk om het wachtwoord van het systeem te verwijderen, maar ook om systeembestanden te herstellen, virussen te verwijderen, het register aan te passen en vele andere problemen op te lossen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat u in de toekomst geen soortgelijke problemen zult hebben.

Aanbevolen: