Scannen Vanaf Een Scanner In

Inhoudsopgave:

Scannen Vanaf Een Scanner In
Scannen Vanaf Een Scanner In

Video: Scannen Vanaf Een Scanner In

Video: Scannen Vanaf Een Scanner In
Video: Scan Docs to PDF with Windows Fax/Scan 2024, Mei
Anonim

Een scanner is een lezer en kopieerapparaat die een plat beeld op papier of film omzet in een elektronische vorm. Simpel gezegd, als u een oude foto of een andere afbeelding heeft, tekst op papier, kunt u deze met dit apparaat digitaliseren. Het principe van installatie en werken met scanners van elke fabrikant is hetzelfde.

Scannen vanaf een scanner
Scannen vanaf een scanner

instructies:

Stap 1

Sluit alle benodigde kabels van de scanner aan op de computersysteemeenheid. Als je een gebruiksaanwijzing hebt, volg die dan op. Als u het niet op papier heeft, kunt u het downloaden of bekijken op het beeldscherm met elke zoekmachine en internet. In ieder geval hebben de connectoren op de kabels een specifieke vorm, waardoor het moeilijk is om fouten te maken bij het verwisselen ervan.

Stap 2

Nadat de scanner is aangesloten, detecteert het systeem deze als nieuwe hardware, identificeert deze en probeert deze te installeren. Als de stuurprogramma's niet worden gevonden, ziet u op het scherm dat u wordt gevraagd de installatieschijf in het station te plaatsen. Het is noodzakelijkerwijs inbegrepen in de scannerkit en wordt meegeleverd met het pakket met documenten dat eraan is bevestigd. Als dat niet het geval is, zoekt u op internet naar de juiste stuurprogramma's en installeert u de gevonden software.

Stap 3

Bovendien moet u een grafische editor hebben in de lijst met software die op uw computer is geïnstalleerd, als deze niet op de installatieschijf staat die bij de scanner is geleverd. Het is vereist om met de gescande afbeelding te werken. Afhankelijk van het type afbeelding dat u wilt scannen, kan dit een gewone grafische editor of een tekstherkenningsprogramma zijn. U kunt naar de scanmodus gaan via de interface van deze softwareproducten.

Stap 4

Kijk naar de scannerinstellingen, stel degene in die je nodig hebt. U kunt met name instellen welke afbeelding moet worden uitgevoerd - zwart-wit of kleur, de resolutie. Bovendien kunt u de voorbeeldfunctie inschakelen, waarmee u de parameters van de resulterende afbeelding kunt aanpassen voordat u gaat scannen.

Stap 5

Plaats het document onder het scannerdeksel volgens het pictogram dat de afbeelding omhoog of omlaag laat zien als het vel. Start het scannen van een document door op de bijbehorende knop te klikken. Wanneer de meting voorbij is, wordt dit aangegeven door de indicatie of het verschijnen van een bijbehorend bericht. Schakel over naar de modus van een grafische editor of een tekstherkenner, bekijk de resulterende afbeelding, als de kwaliteit bij u past, sla deze op en scan de volgende.

Aanbevolen: