Een Afbeelding Koppelen Aan Een Stationsemulator

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Koppelen Aan Een Stationsemulator
Een Afbeelding Koppelen Aan Een Stationsemulator

Video: Een Afbeelding Koppelen Aan Een Stationsemulator

Video: Een Afbeelding Koppelen Aan Een Stationsemulator
Video: Gas Station Simulator. Симулятор АЗС. Купили автозаправочную станцию. Первая серия⛽ 2024, April
Anonim

Het is erg handig om virtuele schijfkopieën te gebruiken. Ze zijn een volledige kopie van de originele schijf. U hoeft de schijf niet in het station te plaatsen om de afbeeldingsbestanden uit te voeren. Het is voldoende om één keer een virtuele afbeelding te maken en u kunt deze in de optische-schijfemulator koppelen en op elk gewenst moment uitvoeren. Bovendien kunt u twee of drie stationsemulators tegelijk maken en meerdere afbeeldingen tegelijk koppelen.

Een afbeelding koppelen aan een stationsemulator
Een afbeelding koppelen aan een stationsemulator

Noodzakelijk

Daemon Tools Lite-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Om een virtuele schijfkopie te koppelen, moet de computer een virtuele schijf hebben. Virtuele schijven worden gemaakt met behulp van de juiste programma's. Een van deze programma's is Daemon Tools Lite. Download het van internet en installeer het op uw computer. Er is een gratis gelicentieerde versie van het programma met beperkte functies. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt er een dialoogvenster. Vink in dit venster het item "Computer nu opnieuw opstarten" aan.

Stap 2

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, voert u het programma uit. Na de eerste keer opstarten zal het een virtuele schijf maken, dit kan even duren (maximaal één minuut). Het Daemon Tools Lite-pictogram bevindt zich onderaan de taakbalk van het besturingssysteem. Dubbelklik met de linkermuisknop op dit pictogram om het programmamenu te openen.

Stap 3

Nadat u in het programmamenu bent gekomen, ziet u het venster "Image Catalog". Het is momenteel leeg. Om een schijfkopie aan een geëmuleerde schijf te koppelen, moet u virtuele schijfkopieën aan deze map toevoegen. Om dit te doen, klikt u op het schijfpictogram op de werkbalk, waarnaast een plusteken staat. Het menu voor het bladeren door computerbestanden wordt geopend. Geef het pad naar de schijfkopie op. Klik met de linkermuisknop op de schijfkopie en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster.

Stap 4

De afbeelding die u hebt geselecteerd, bevindt zich nu in het venster Afbeeldingencatalogus. Klik er daarna met de rechtermuisknop op en selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Mount" en de virtuele schijf waarop u de schijf wilt koppelen. Er is standaard maar één virtuele schijf.

Stap 5

Open nu "Mijn Computer". De schijfkopie wordt op de stationsemulator gemount. Het openen van een virtuele schijfkopie is niet anders dan het openen van een gewone schijf vanaf een fysieke schijf.

Aanbevolen: