Een Afbeelding Koppelen Aan Een Emulator Voor Cd-dvd-stations

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Koppelen Aan Een Emulator Voor Cd-dvd-stations
Een Afbeelding Koppelen Aan Een Emulator Voor Cd-dvd-stations

Video: Een Afbeelding Koppelen Aan Een Emulator Voor Cd-dvd-stations

Video: Een Afbeelding Koppelen Aan Een Emulator Voor Cd-dvd-stations
Video: How to get Virtual CD or DVD Drive in any Windows Computer ? 2024, Mei
Anonim

Vaak worden gebruikers van een personal computer geconfronteerd met dergelijke situaties wanneer het spel niet start zonder de schijf waarvan de installatie is gemaakt. Hiervoor zijn speciale programma's gemaakt waarmee je virtuele afbeeldingen op een computer kunt maken.

Een afbeelding koppelen aan een emulator voor cd-dvd-stations
Een afbeelding koppelen aan een emulator voor cd-dvd-stations

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Nero of Alcohol programma.

instructies:

Stap 1

Om de image aan te koppelen, maakt u de ISO-schijfimage zelf met behulp van de originele schijf en het kopieerprogramma - Nero of Alcohol. Zoek op internet een programma dat een virtuele schijf kan maken. Het programma Alcohol of DaemonTools past bij u. Download het programma naar de harde schijf van uw computer en installeer het. Is te vinden op softodrom.ru. Installeer in de systeemmap van de harde schijf op uw computer.

Stap 2

Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad. Als u het programma Alcohol hebt gekozen, is het verdere algoritme van acties vrij eenvoudig. Zoek het opschrift "Virtuele schijf" aan de linkerkant van het programmascherm, in het gedeelte "Instellingen". Er wordt een speciaal venster met programma-instellingen geopend.

Stap 3

Wijzig in het gedeelte "Virtuele schijf" het aantal virtuele schijven van "0" in "1" (of een willekeurig aantal dat u nodig hebt, meestal is één voldoende). Vink indien nodig de vakjes naast de onderstaande items aan. Klik op "OK" om het voorkeurenvenster te sluiten. Het is ook vermeldenswaard dat de verdere vorming van sectoren op het tabblad "Deze computer" afhankelijk is van het aantal virtuele schijven.

Stap 4

Wacht terwijl het programma wijzigingen aanbrengt in het besturingssysteem. Als gevolg van de werking ervan verschijnt een nieuwe sectie onder de naam "Virtuele dvd / cd-drives" met een gemarkeerde letter, bijvoorbeeld G. Klik met de rechtermuisknop op de letter van de virtuele drive en selecteer "Mount image" uit het menu. Binnen enkele seconden ontvangt u een volwaardige drive waarin de schijf wordt weergegeven.

Stap 5

U kunt alle benodigde schijfkopieën toevoegen aan het hoofdgedeelte van het programma door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en "Afbeeldingen toevoegen" te selecteren. De afbeeldingen zijn eenvoudig te beheren met behulp van het pop-upmenu dat door het programma wordt geleverd.

Aanbevolen: