Hoe Een Audiotrack Vast Te Schroeven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Audiotrack Vast Te Schroeven
Hoe Een Audiotrack Vast Te Schroeven

Video: Hoe Een Audiotrack Vast Te Schroeven

Video: Hoe Een Audiotrack Vast Te Schroeven
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, Mei
Anonim

Geluid is een integraal onderdeel van elk videobestand. Om een audiotrack aan dit bestand toe te voegen, moet u een speciaal videobewerkingsprogramma gebruiken, bijvoorbeeld VideoPad.

Hoe een audiotrack vast te schroeven
Hoe een audiotrack vast te schroeven

instructies:

Stap 1

Download en installeer VideoPad op uw computer, waarvan de basisversie gratis is. Nadat de installatie is voltooid, voert u het programma uit.

Stap 2

Klik op de knop Media toevoegen in de linkerbovenhoek van het scherm. Dubbelklik op het videobestand dat u wilt importeren. Herhaal dit proces voor andere video- en audiobestanden.

Stap 3

Sleep elk videobestand dat deel uitmaakt van uw voltooide project naar het gedeelte Sequentie in de rechterbenedenhoek van het scherm. Doe hetzelfde met het audiobestand. Het begin van de soundtrack wordt automatisch uitgelijnd met het begin van de video.

Stap 4

Klik op de knop Voorbeeld om de resultaten van het programma te zien en te horen. Dit zal u helpen te begrijpen welke wijzigingen moeten worden aangebracht. Sluit het voorbeeldvenster als u klaar bent.

Stap 5

Gebruik de schuifregelaars in de linkerbenedenhoek van het scherm om het volume van de toegevoegde videobestanden en de soundtrack te verlagen of te verhogen. Je kunt de twee audiotracks samen mixen of gewoon de toegevoegde video dempen. Als u het geluid wilt dempen, klikt u op de luidsprekervormige knop naast de schuifregelaar Audiotrack.

Stap 6

Klik op het stervormige pictogram naast de Soundtrack 1-schuifregelaar om speciale effecten zoals vervorming of echo aan de soundtrack toe te voegen. Klik op de knop Toevoegen om een effect te selecteren. Stel de parameters voor dit effect in en klik vervolgens op OK om het toe te passen op de audiotrack.

Stap 7

Klik op de optie Film maken. Selecteer vervolgens Windows PC bovenaan het scherm. Voer een naam in voor het bestand en klik vervolgens op de knop Bladeren om de locatie te selecteren waar het moet worden opgeslagen. Klik op OK om de video op te slaan. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de lengte van de video en het vermogen van de computer.

Aanbevolen: