Hoe Een Laptop Niet Vast Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Niet Vast Te Houden?
Hoe Een Laptop Niet Vast Te Houden?

Video: Hoe Een Laptop Niet Vast Te Houden?

Video: How to Transfer Files Between Two Windows PCs 2022, November
Anonim

Een laptop is een van de belangrijkste assistenten van een moderne zakenman. Het is onmisbaar voor werk en studie, en stelt je ook in staat om tijd op de weg door te brengen. Ongeacht de omstandigheden waaronder u een laptop moet gebruiken, moet u de regels voor de werking ervan strikt volgen. Dit zorgt voor een ononderbroken werking van het apparaat en verlengt de levensduur aanzienlijk.

Hoe een laptop niet vast te houden?
Hoe een laptop niet vast te houden?

Het is nodig

  • - vochtige doekjes voor computerapparatuur;
  • - een blikje perslucht.

instructies:

Stap 1

Installeer de notebook niet op plaatsen waar deze kan worden blootgesteld aan trillingen of sterke magnetische straling. Plaats hem op minimaal 15 cm afstand van koelkast, tv en andere huishoudelijke apparaten. Bescherm het apparaat tegen schokken en sterke schokken, deze kunnen de laptopmatrix beschadigen. Til de laptop niet op aan de monitor. Om beschadiging van de kabel te voorkomen, mag u de laptop niet omdraaien wanneer deze op een stopcontact is aangesloten.

Stap 2

Plaats de laptop alleen op een gladde, vlakke ondergrond die de ventilatiesleuven niet blokkeert. Gebruik het apparaat niet op een bed of bank, omdat de warmte zich ophoopt onder de laptop en de machine kan oververhitten. Houd het apparaat niet op schoot. Dit vergroot niet alleen de kans op een val per ongeluk, maar kan ook zeer negatief zijn voor uw gezondheid. Langdurig gebruik van de laptop terwijl deze rechtop staat, kan leiden tot thermische brandwonden aan onbeschermde lichaamsdelen. Lukt het niet om het apparaat op een tafel te zetten, plaats dan een standaard (zoals een groot boek) op schoot en plaats de laptop erop.

Stap 3

Stel het apparaat niet bloot aan lage (beneden 0 graden) en zeer hoge (meer dan 50 graden) temperaturen. Laat het apparaat niet in direct zonlicht liggen, bijvoorbeeld in een auto op een warme zomerdag. De plotselinge temperatuurdaling is ook nadelig voor de laptop. Wacht ten minste een uur voordat u het apparaat aanzet nadat het uit de vorst is gekomen.

Stap 4

Stof is een andere grote vijand van een laptop. Bewaar het apparaat niet op vuile, ongeventileerde plaatsen. Vuil- en stofdeeltjes die op de elementen van het apparaat terechtkomen, kunnen de werking ervan aanzienlijk belemmeren. Maak de externe ventilatieopeningen en afneembare delen van de laptop regelmatig schoon met een jerrycan met perslucht of een speciale luchtblazer. Houd het toetsenbord en de monitor schoon met speciale vochtige doekjes voor computertechnologie.

Populair per onderwerp