Waarom De Laptop De Telefoon Niet Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Laptop De Telefoon Niet Ziet
Waarom De Laptop De Telefoon Niet Ziet

Video: Waarom De Laptop De Telefoon Niet Ziet

Video: Waarom De Laptop De Telefoon Niet Ziet
Video: Waarom kun je zonder wiskunde je telefoon niet opladen? 2024, Mei
Anonim

Wat moet ik doen als, wanneer ik mijn telefoon via een USB-kabel op een laptop aansluit, de laptop deze niet ziet? Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen voor een dergelijke storing.

Waarom de laptop de telefoon niet ziet
Waarom de laptop de telefoon niet ziet

Redenen waarom de laptop de telefoon niet ziet:

1. De USB-kabel is kapot.

Dit is de meest voorkomende reden waarom uw telefoon mogelijk niet zichtbaar is.

Ten eerste kan een dergelijk probleem ontstaan doordat de kabel niet zorgvuldig is gebruikt.

Ten tweede kan het vanwege de kosten van slechte kwaliteit zijn.

Of huisdieren hebben het beschadigd tijdens het spelen. Het is vrij eenvoudig te controleren. U moet een andere kabel nemen en de procedure ermee proberen. Als alles naar behoren werkt, moet u een nieuwe kabel in de winkel kopen.

2. Problemen met de telefoon.

Als alles in orde is met de kabel en laptop, dan kan het de telefoon zelf zijn. Het kan zijn dat de synchronisatie erop is uitgeschakeld, een firmware is uitgevlogen of een andere reden. Een vrij alledaagse, maar nog steeds werkende methode is om het apparaat opnieuw op te starten.

Als dit niet helpt, kunt u proberen de batterij te verwijderen en even wachten. Anders moet het apparaat worden geflitst.

3. Het virus heeft de laptop beschadigd.

Deze reden komt ook veel voor. Feit is dat een virus de computer kan binnendringen en verschillende verbindingen via de poorten kan blokkeren.

In de regel gebeurt dit meestal in verband met het gebruik van een niet-geverifieerde flashdrive, die bijvoorbeeld van een vriend is genomen. U moet uw computer grondig scannen met een antivirusprogramma en schadelijke software verwijderen. Als dit niet helpt, moet u contact opnemen met de specialisten.

Aanbevolen: