Hoe De Aanraakmuis Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Aanraakmuis Uit Te Schakelen?
Hoe De Aanraakmuis Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Aanraakmuis Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Aanraakmuis Uit Te Schakelen?
Video: ? ADOBE ILLUSTRATOR CC 2020-cursus helemaal opnieuw ? VOLLEDIGE cursus voor BEGINNERS 2020 ✅ 2024, Mei
Anonim

De touch-muis, of zoals het ook wel het touchpad wordt genoemd, is een geweldige uitvinding. Maar dit apparaat is niet meer relevant, aangezien veel laptops zijn uitgerust met een aparte USB-muis.

Hoe de aanraakmuis uit te schakelen?
Hoe de aanraakmuis uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Laptopgebruikers hebben gemerkt dat het touchpad de werktijd aanzienlijk vergroot. Vergeet niet dat het touchpad een lage resolutie heeft. Als u een grafische editor moet gebruiken, kunnen er zich in de regel enkele problemen voordoen. Ook kunnen er problemen met het touchpad ontstaan tijdens het typen, aangezien een lichte aanraking van uw vinger voldoende is om de cursor naar een ander deel van het scherm te verplaatsen. Daarom wordt het noodzakelijk om de aanraakmuis uit te schakelen.

Stap 2

Zoek de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad. Als het er niet is, open dan de werkbalk Snelle toegang, die zich onderaan het scherm bevindt, en zoek het tabblad "Computer".

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer de optie "Besturing" in de lijst.

Stap 4

Na het voltooien van deze stappen zou het computerbeheervenster moeten openen. Open het tabblad Hulpprogramma's. Zoek in de lijst die verschijnt de optie "Apparaatbeheer". Vervolgens verschijnt het beheerpaneel aan de rechterkant van het venster.

Stap 5

Open uw account door met de linkermuisknop op het bijbehorende naampictogram te dubbelklikken. Zoek en open het tabblad Muizen en andere aanwijsapparaten. Klik in de lijst die verschijnt op "Port Touchpad". Na het voltooien van deze stappen zou er een venster moeten openen waarin u de eigenschappen van het touchpad kunt wijzigen. Om het apparaat te deactiveren, moet u op de functie "Uitschakelen" klikken. Indien nodig kunt u de stuurprogramma's bijwerken of verwijderen. Het is vermeldenswaard dat het touchpad op elk moment opnieuw kan worden geactiveerd. Selecteer hiervoor de functie "inschakelen" in de eigenschappen van het aanraakscherm. Als de optie niet beschikbaar is, is een rollback vereist. Hiermee worden de eerder geïnstalleerde stuurprogramma's hersteld.

Aanbevolen: