Waar Worden Tweedehands Laptopmatrices Verkocht?

Waar Worden Tweedehands Laptopmatrices Verkocht?
Waar Worden Tweedehands Laptopmatrices Verkocht?

Video: Waar Worden Tweedehands Laptopmatrices Verkocht?

Video: Waar Worden Tweedehands Laptopmatrices Verkocht?
Video: TicketSwap Veilig tweedehands e tickets kopen en verkopen 2024, Mei
Anonim

Het vervangen van een kapot beeldscherm in een laptop kan de helft van de kosten kosten. Als de computer oud is, kan de matrix duurder zijn dan hij zelf. De uitweg in dit geval is om een gebruikt scherm te kopen.

Waar worden tweedehands laptopmatrices verkocht?
Waar worden tweedehands laptopmatrices verkocht?

In grote steden is het het meest rationeel om naar de computermarkten te gaan om een tweedehands laptopscherm te kopen. Neem je computer mee. Zelfs als je zelf het scherm weet te veranderen, moet de auto aan de verkoper worden getoond, zodat hij de juiste matrix ervoor kan kiezen. Zo navigeert hij sneller dan één modelnaam.

Inwoners van kleine steden en nederzettingen waar geen computermarkten zijn, zullen gebruik moeten maken van de diensten van online veilingen (bijvoorbeeld "Hammer"). Als u merkt dat meerdere verkopers hetzelfde display hebben, laat u dan vooral niet leiden door de prijs, maar door de afstand die het pakket moet afleggen. Het scherm is erg kwetsbaar en hoe korter deze afstand, hoe kleiner de kans dat het onderweg kapot gaat. Zorg er tijdens de communicatie met de verkoper voor dat hij weet hoe hij breekbare items op de juiste manier moet verpakken voor verzending.

Als u niets geschikts kunt vinden in online veilingen, raadpleeg dan de virtuele prikborden. Voer de zin "verkoopmatrix (modelnaam)" in een zoekmachine in en als uw laptop niet zeldzaam is, vindt u binnenkort tientallen aanbiedingen. In dit geval moet u zich bij het kiezen van een verkoper ook niet primair laten leiden door prijs, maar door afstand. U kunt uw eigen display-aankoopadvertentie op meerdere whiteboards of in meerdere laptopreparatieforums plaatsen. In het tweede geval is het belangrijk om een speciale sectie te gebruiken, anders wordt uw bericht verwijderd.

Een handige optie is om een gebruikte laptop aan te schaffen. Het moet van hetzelfde model zijn. Het kan andere defecte componenten hebben dan het scherm. Tijdens reparaties is het in dit geval raadzaam om niet de matrix opnieuw te rangschikken, maar de hele bovenklepmontage - zodat er minder kans is op schade aan het scherm tijdens het vervangen ervan. Deze optie is handig omdat een defecte computer goedkoper kan zijn dan de afzonderlijk gekochte matrices, en daarbij ontvangt u een set reserveonderdelen, waarvan sommige behoorlijk werkbaar blijken te zijn.

Aanbevolen: