Waar Bestanden Worden Geüpload

Inhoudsopgave:

Waar Bestanden Worden Geüpload
Waar Bestanden Worden Geüpload

Video: Waar Bestanden Worden Geüpload

Video: Waar Bestanden Worden Geüpload
Video: Geuploade bestanden verwerken 2024, Mei
Anonim

Met de komst van een groot aantal verschillende programma's voor het werken op internet, is de procedure voor het vinden en downloaden van bestanden ingewikkelder geworden. Elk hulpprogramma laadt de vereiste documenten in zijn eigen directory. Om dit te bepalen, moet u de menu-items van de applicatie gebruiken.

Waar bestanden worden geüpload
Waar bestanden worden geüpload

instructies:

Stap 1

Als u een van de gebruikelijke browsers gebruikt om het bestand te downloaden, worden alle bestanden standaard opgeslagen in de map Downloads van het systeem. Om het document te vinden dat u nodig heeft, gaat u naar de sectie "Start" - uw gebruikersnaam - "Downloads". De meeste bestanden die door toepassingen worden gedownload, worden in deze map opgeslagen.

Stap 2

Gebruik het juiste instellingenitem om deze map naar uw eigen map te wijzigen. Als u bijvoorbeeld Google Chrome gebruikt, gaat u naar de programma-opties door op de bijbehorende knop rechts van de adresbalk van de bovenste browserbalk te klikken. Selecteer daarna "Instellingen" - "Geavanceerde instellingen weergeven". Specificeer in de lijst die verschijnt in het gedeelte "Downloads" uw map voor het opslaan van gegevens door op de knop "Wijzigen" te klikken tegenover de regel "Locatie van gedownloade bestanden". Het wijzigen van de instellingen in andere browsers gaat op een vergelijkbare manier.

Stap 3

U kunt ook zelf de map kiezen om de bestanden op te slaan. Klik op de link om het document te downloaden dat u nodig heeft. U krijgt een menu te zien waarin u wordt gevraagd dit bestand op te slaan of direct te openen. Als u op de knop "Opslaan" klikt, moet u een map selecteren. Kies de handigste opslagmap.

Stap 4

Als u een ander programma gebruikt om bestanden te downloaden, kunt u de locatie van de downloadmap vinden in het instellingenmenu. Open uw applicatie om documenten te downloaden en ga naar de sectie "Service" - "Instellingen" of "Configuratie". Zoek in het venster dat verschijnt het item "Download" of "Mappen" en klik erop. In het volgende menu ziet u de secties die verantwoordelijk zijn voor het definiëren van de map waarin het bestand wordt geladen. Ga naar de opgegeven map om uw verloren document te vinden. In hetzelfde menu kunt u de locatie van de map wijzigen om op te slaan, door de meest geschikte uit de lijst te kiezen.

Stap 5

Als u het gewenste bestand niet kunt vinden, opent u uw thuismap en gebruikt u de Windows-zoekfunctie door de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het venster in te vullen en de naam van uw bestand op te geven. Druk op Enter en wacht tot het einde van de procedure. Als de bestandsnaam correct was, ziet u deze in de zoekresultaten.

Aanbevolen: