Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Met Behulp Van Windows Update Center

Inhoudsopgave:

Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Met Behulp Van Windows Update Center
Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Met Behulp Van Windows Update Center

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Met Behulp Van Windows Update Center

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Met Behulp Van Windows Update Center
Video: Gratis upgrade van Windows 7 naar Windows 10 (SchoonePC Nieuwsbrief 93) 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows 10 is in juli 2015 officieel als download beschikbaar gesteld. De ontwikkelaar van het besturingssysteem gaf klanten de mogelijkheid om de 7 binnen een jaar te upgraden naar 10. Na een jaar is er echter ook de mogelijkheid om Windows 7 te upgraden naar de tiende versie.

Windows 7 upgraden naar Windows 10 met behulp van Windows Update Center
Windows 7 upgraden naar Windows 10 met behulp van Windows Update Center

Microsoft Corporation heeft het voor eigenaren van gelicentieerde versies van de zeven en acht mogelijk gemaakt om hun vensters van de tiende versie gratis te updaten binnen een jaar na de officiële release van de tiende versie. Eind augustus 2016 lijkt er geen mogelijkheid meer te zijn om te upgraden naar de tiende versie. Een laptopeigenaar vergat bijvoorbeeld de noodzaak om op tijd te updaten omdat de beslissing om het besturingssysteem te updaten laat was genomen. Microsoft heeft echter een maas in de wet gelaten om Windows 7 gratis te upgraden naar versie 10. Tegelijkertijd is de update niet meer zo eenvoudig te doen als voorheen, maar deze mogelijkheid blijft bestaan. De mogelijkheid van een dergelijke upgrade kan worden getoond op het voorbeeld van een laptop.

Windows 7-updates installeren

In ons voorbeeld nemen we het besturingssysteem "Windows 7 Ultimate" van de officiële versie. Voordat je upgradet van Windows 7 naar een dozijn, moet je eerst alle updates van Windows 7 zelf installeren. Hoe doe je dit?

  • Ga naar het menu Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging.
  • In het geopende venster staat een item "Windows Update". Klik erop en begin met zoeken naar updates.
  • Als je in principe meteen begint met het updaten van de zeven naar de tiende versie zonder de zeven zelf te updaten, dan zal op een bepaald moment toch de overgang naar de zevende versie plaatsvinden. Deze procedure zal dus nog moeten worden doorlopen.
  • Nadat u klaar bent met zoeken naar updates, let dan op de lijst met belangrijke updates (in mijn geval 66 belangrijke updates) en de lijst met optionele updates (in mijn geval 58 optionele updates).
  • Er moeten belangrijke updates worden geïnstalleerd, in ons geval 66 updates. Ze moeten worden geïnstalleerd om Windows bij te werken, dus in het geopende venster klikken we op de knop "Updates installeren".
  • Deze updates worden vervolgens geïnstalleerd.

    Afbeelding
    Afbeelding

Downgrade Upgrade naar Windows 10

Ik wil meteen zeggen dat als u de zoekopdracht "update zeven tot tien" in een gewone zoekmachine invoert, u onmiddellijk naar de pagina "microsoftstore.com" gaat, waar u wordt aangeboden om een volledig officiële professionele versie aan te schaffen van Windows 10 voor een puur symbolisch bedrag.

  • Na het klikken op de link https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade, is het voor mensen met een beperking mogelijk om het besturingssysteem gratis te updaten.
  • Maar tegelijkertijd werkt de controle op het behoren tot deze categorie mensen niet op de site, alle mensen die toegang hebben tot deze link hebben de mogelijkheid om te downloaden.
  • Nadat u de pagina onderaan hebt geladen, klikt u op de knop "Nu bijwerken".
  • Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt het update-installatiebestand gedownload.
  • Voordat u de update uitvoert, moet alle belangrijke informatie die op de harde schijf staat, op de externe harde schijf worden opgeslagen.
  • Sterker nog, tijdens de update zal er nauwelijks informatie verloren gaan als de juiste items worden geselecteerd, maar het is beter om op veilig te spelen.
  • Voer vervolgens het gedownloade bestand uit en klik vervolgens op de knop "Ja".
  • In het geopende venster gaan we akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klikken we op de knop "Accepteren".
  • Na het accepteren van de overeenkomst wordt gecontroleerd of de computerhardware compatibel is met de eisen van het besturingssysteem Windows 10.
  • Vervolgens wordt de update voorbereid en wordt Windows 10 online gedownload en bijgewerkt.
  • Dit proces kan lang duren.
  • Nadat het downloaden van updates is voltooid, verschijnt er een venster dat aangeeft dat de updates gereed zijn en dat de computer opnieuw moet worden opgestart.
  • Klik op de knop "Nu opnieuw opstarten".
  • Na het opnieuw opstarten kunnen er verschillende inscripties op de monitor verschijnen, u hoeft alleen maar te wachten, het proces kan erg lang duren.

Hierdoor is de upgrade van het besturingssysteem van zeven naar tien gelukt.

Aanbevolen: