Gratis Upgraden Van Windows 7 Naar Windows 10

Inhoudsopgave:

Gratis Upgraden Van Windows 7 Naar Windows 10
Gratis Upgraden Van Windows 7 Naar Windows 10

Video: Gratis Upgraden Van Windows 7 Naar Windows 10

Video: Gratis Upgraden Van Windows 7 Naar Windows 10
Video: How to Upgrade from Windows 7 to Windows 10 for FREE in 2021 2024, Mei
Anonim

Sinds de tweede helft van 2015 hebben computerbezitters de mogelijkheid om gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10. Om dit te doen, moet u een speciale toepassing starten die in de lade verschijnt en begint met het installeren van een nieuw besturingssysteem.

Probeer Windows 7 gratis te upgraden naar Windows 10
Probeer Windows 7 gratis te upgraden naar Windows 10

instructies:

Stap 1

U kunt Windows 7 alleen gratis upgraden naar Windows 10 als de huidige versie van het systeem is gelicentieerd en niet-zakelijk is. Ook is de mogelijkheid om Windows 10 te installeren beschikbaar voor gebruikers van OS 8 en 8.1. Als uw computer aan alle benodigde vereisten voldoet, controleer dan of het pictogram "Upgrade naar Windows 10" in het systeemvak verschijnt (het gebied op de taakbalk naast de klok), wanneer u erop klikt, start het installatieproces.

Stap 2

Als er geen bijbehorend pictogram is, zorg er dan voor dat de service voor automatisch zoeken naar updates op uw computer is ingeschakeld. U hebt toegang tot Windows Update via de taakbalk. Zorg ervoor dat u alle beschikbare add-ons installeert voor de huidige versie van het besturingssysteem, anders krijgt u geen toegang tot de installatietoepassing van Windows 10. Vergeet niet om uw computer met internet te verbinden.

Stap 3

U krijgt de mogelijkheid om gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10 nadat u uw beurt heeft gereserveerd om een nieuw besturingssysteem te ontvangen. Nadat u op het pictogram op de taakbalk hebt geklikt, moet u uw e-mailadres invoeren. Vervolgens ontvang je een melding of er momenteel een gratis update beschikbaar is.

Stap 4

De installatie van Windows 10 begint niet meteen, maar pas nadat jij aan de beurt bent. Dit is om overbelasting van de servers van Microsoft te voorkomen. U krijgt informatie over de gereedheid om Windows 10 te installeren via e-mail of de status van het pictogram op de taakbalk. U kunt direct of op een ander geschikt moment beginnen met updaten. Wacht tot het einde van het proces van het updaten van Windows 7 naar Windows 10. De installatie vindt plaats op de achtergrond, zonder dat dit invloed heeft op actieve programma's en services. Na voltooiing moet de computer opnieuw worden opgestart.

Stap 5

Als uw systeem niet up-to-date is, is de kans groot dat u Windows 10 niet gratis kunt installeren. De enige oplossing is te wachten op de release van nieuwe computers en laptops, waarop dit systeem in eerste instantie zal worden geïnstalleerd. U kunt ook de officiële website van Microsoft bezoeken voor hulp bij problemen en problemen met betrekking tot de update.

Aanbevolen: