Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Zonder Gegevensverlies

Inhoudsopgave:

Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Zonder Gegevensverlies
Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Zonder Gegevensverlies

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Zonder Gegevensverlies

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10 Zonder Gegevensverlies
Video: How To Upgrade Windows 7 not Genuine to Windows 10 (FREE) 2024, Mei
Anonim

Hoe goed Windows 7 ook is, de nieuwste versie van deze software is relevanter geworden voor gebruikers, biedt meer opties en is populairder. Overstappen vanuit Windows 7 is niet erg moeilijk.

Windows 7 upgraden naar Windows 10 zonder gegevensverlies
Windows 7 upgraden naar Windows 10 zonder gegevensverlies

Drive D en hoe het te maken

Elke pc heeft een lokaal station "C" en extra stations, en het aantal is afhankelijk van de specificaties van het apparaat. De bestanden die zich daarin bevinden, zijn systeembestanden en worden niet opgeslagen bij het opnieuw opstarten. In het beste geval, na installatie van Windows 10 vanaf de zevende versie, bevindt het bestand "Verwijderde toepassingen" zich op het bureaublad. De namen van eerder beschikbare programma's zullen hier beschikbaar zijn, en sommige zullen zelfs bronnen hebben aangegeven, dat wil zeggen dat ze opnieuw kunnen worden gedownload. Foto's, video's en andere bestanden worden verwijderd.

Afbeelding
Afbeelding

Drive "D" slaat alle foto's en video's op die je nodig hebt, en het is gemakkelijk om het te maken.

  1. Eerst moet je op de Wir + R-toetsen drukken en de opdracht invoeren in het venster dat in de linkerbenedenhoek verschijnt
  2. Zoek vervolgens onderaan het venster de schijfpartitie die overeenkomt met de "C" -schijf.
  3. Vervolgens moet u er met de rechtermuisknop op klikken en "Shrink Volume" selecteren in het contextmenu.

    Afbeelding
    Afbeelding
  4. Vervolgens verschijnt een venster waarin u de grootte van de toekomstige schijf "D" moet opgeven. Standaard wordt het maximaal beschikbare aantal weergegeven, maar om de pc te optimaliseren, kunt u het beste het meest optimale markeren, zodat het apparaat tijdens het gebruik niet vertraagt.

    Afbeelding
    Afbeelding
  5. Nadat de compressie is voltooid, ziet u de nieuwe ruimte in de rechterbenedenhoek met het label "Niet toegewezen". Het is vereist om erop te klikken met de rechtermuisknop en het eerste item genaamd "Maak een eenvoudig volume" te selecteren.

    Afbeelding
    Afbeelding
  6. Het systeem zal meestal voorstellen om de vrije schijf de naam "D" te geven. Over het algemeen kun je het noemen zoals je wilt.

    Afbeelding
    Afbeelding
  7. Verder hoeft u geen instellingen te wijzigen, u hoeft alleen maar op de knop "Volgende" te klikken en vervolgens te wachten. Na een korte tijd zal de schijf samen met de lokale worden weergegeven.

Hoe te upgraden naar Windows 10

Het downloaden van het Windows 10-installatieprogramma is eenvoudig - u hoeft alleen maar naar de officiële Microsoft-website te gaan, waar het materiaal helemaal gratis beschikbaar zal zijn. De proefperiode is slechts 30 dagen beschikbaar, daarna is activering vereist. Om de update te starten, moet u het gedownloade programma openen en op de blauwe knop klikken.

Afbeelding
Afbeelding

Vervolgens krijgt de gebruiker twee opties aangeboden, waaronder "Deze computer nu bijwerken". In dit geval wordt aanbevolen om het te selecteren.

Afbeelding
Afbeelding

Na de update blijven alle gegevens die naar de "D"-schijf zijn gedownload, behouden. U kunt ook verwisselbare media gebruiken (bijvoorbeeld een flashstation of SD-schijf), waar u alle benodigde bestanden kunt overzetten. Dezelfde functie wordt uitgevoerd door cloud-carriers zoals Yandex. Disk of Cloud Mail.ru. Een bepaalde kleine netwerkruimte op deze diensten is gratis beschikbaar. Voor het downloaden van grotere bestanden is een maandelijks bedrag vereist.

Aanbevolen: