Windows 7 Upgraden Naar Windows 10

Inhoudsopgave:

Windows 7 Upgraden Naar Windows 10
Windows 7 Upgraden Naar Windows 10

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10

Video: Windows 7 Upgraden Naar Windows 10
Video: Windows 10 upgrade from Windows 7 - Upgrade Windows 7 to Windows 10 - Beginners Start to Finish 2018 2024, Mei
Anonim

Microsoft bracht een paar jaar geleden zijn tiende versie van Windows uit. Door dit te doen, besloot het bedrijf alle gebruikers van eerdere versies tevreden te stellen en maakte de update gratis. Momenteel is er nog zo'n kans. Het is mogelijk dat dit is gedaan vanwege het feit dat Windows 10 de laatste in deze lijn zal zijn.

Hoe te upgraden naar Windows 10
Hoe te upgraden naar Windows 10

Vanaf het allereerste begin, zodra Windows 10 verscheen, hebben maar weinig mensen dit besturingssysteem onmiddellijk geïnstalleerd. De reden is heel begrijpelijk. Het is onmogelijk om meteen een perfect product te maken en gebruikers hadden geen haast om te upgraden naar de nieuwe versie. Het kostte het bedrijf enige tijd om Windows op te schonen. Maar wat kunnen we zeggen over gewone gebruikers, als bekende merken computerelektronica nog geen nieuwe stuurprogramma's hebben geschreven voor al hun apparatuur!

De meeste problemen zijn nu opgelost, maar voordat u dit besturingssysteem installeert, moet u ervoor zorgen dat u al over de stuurprogramma's voor uw apparaten beschikt. Het is beter om de officiële Microsoft-website te gebruiken. Het is daar dat er een garantie is dat u niets kwaadaardigs zult vangen door de nodige stuurprogramma's te downloaden. U kunt een verzoek schrijven aan de fabrikant, die met een bepaalde overeenkomst een stuurprogramma voor uw apparaat vrijgeeft.

Installatie Vereisten

- 20 GB schijfruimte en 2 GB RAM op een 64-bits systeem. - 16 GB schijfruimte en 1 GB RAM op een 32-bits systeem. - 1GHz-processor. - Directe 9X-videokaart. - Minimale monitorresolutie 800 * 600 pixels.

Op het eerste gezicht valt op dat de eisen voor deze versie vrijwel gelijk zijn aan de zevende of achtste versie. Dit is opzettelijk gedaan zodat gebruikers gemakkelijk kunnen upgraden naar Windows 10.

Beeld
Beeld

Voorbereiding

1. Schakel uw antivirusprogramma uit. 2. Maak een reservekopie van de partitie waarop het systeem is geïnstalleerd. 3. Zorg vooraf voor de stuurprogramma's voor randapparatuur.

Update-opties

Voorheen was er een gratis upgrade-optie. Hiervoor is een speciale applicatie ontwikkeld en is het transitieproces probleemloos verlopen. Dit kan via het updatecentrum.

Momenteel is deze "winkel" gesloten en is er nog maar één optie over. Om dit te doen, moet u naar de Microsoft-website gaan. De update kan officieel worden gedownload door gebruikers met een handicap. Er zijn overeenkomstige technologieën voor het besturingssysteem: hoog contrast, vergrootglas, schermlezer en andere, die vaak door deze mensen worden gebruikt.

Beeld
Beeld

Voordat u Windows bijwerkt, moet u bevestigen dat u een gehandicapte bent. U downloadt de benodigde distributiekit en beslist waar u deze installeert: een dvd-schijf of een USB-stick. Als uw geweten niet toestaat dat u als dergelijke mensen wordt beschouwd, kunt u een volledige versie van het besturingssysteem kopen. U kunt dit doen op de officiële website of een beetje zoeken op internet. Op sommige sites kan een licentie worden gekocht voor maar liefst 1.000 roebel.

Beeld
Beeld

Natuurlijk zal het onofficieel zijn, maar redelijk werkbaar, maar het zal als diefstal worden beschouwd. Als je de distributiekit downloadt als persoon met een handicap, gebeurt activering om de een of andere reden slechts in de helft van de gevallen. Dit is niet de schuld van Microsoft. Hoogstwaarschijnlijk was het oorspronkelijk de bedoeling om een bepaald aantal machines te upgraden naar de tiende versie.

Aanbevolen: