Hoe De Geheugenspanning Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Geheugenspanning Te Verhogen?
Hoe De Geheugenspanning Te Verhogen?

Video: Hoe De Geheugenspanning Te Verhogen?

Video: Hoe De Geheugenspanning Te Verhogen?
Video: ОЖИВИ АККУМУЛЯТОР залив в него... 2024, Mei
Anonim

Het verbeteren van de prestaties van RAM is een van de meest effectieve manieren om uw pc sneller te maken. Deze procedure moet zeer zorgvuldig worden uitgevoerd, nadat u de instructies eerder hebt gelezen.

Hoe de geheugenspanning te verhogen?
Hoe de geheugenspanning te verhogen?

instructies:

Stap 1

Voer eerst de RAM-diagnose uit. Het is een feit dat als de RAM-kaarten bij het werken met standaardkenmerken al defecten vertonen, het ten zeerste wordt afgeraden om te proberen het RAM-geheugen te overklokken. Open het menu "Start" en klik op "Configuratiescherm".

Stap 2

Open nu het menu Systeem en beveiliging. Ga naar het item "Beheer". Selecteer in het geopende venster het item "Windows Memory Checker". Klik in het nieuwe menu op het item "Opnieuw opstarten en nu controleren". Wacht terwijl de computer opnieuw opstart en de RAM-test is voltooid.

Stap 3

Start nu uw computer opnieuw op en houd de Delete-toets ingedrukt om het BIOS-menu te openen. Druk tegelijkertijd op de toetsen F1 en Ctrl. Dit is nodig om het menu met extra functies weer te geven.

Stap 4

Zoek het menu met informatie over de huidige status van de CPU en RAM. Zoek nu een indicatie van de spanning die op de RAM-kaarten wordt toegepast. Verhoog deze met 0,1 Volt. Verhoog tegelijkertijd de frequentie van de RAM-bus.

Stap 5

Druk nu op de F10-toets om de nieuwe RAM-instellingen op te slaan en start uw computer opnieuw op. Controleer nogmaals de status van het RAM-geheugen. Open na voltooiing het BIOS-menu. Vind vier statistieken voor RAM-timings. Verlaag de laatste met 0,5. Druk nogmaals op de F10-toets. Herhaal cycli van afnemende timing en toenemende busfrequentie en RAM-spanning. Voer na elke wijziging een RAM-gezondheidstest uit.

Stap 6

Als er een BSOD-fout optreedt na de volgende wijziging in de parameters van het werkgeheugen, probeer dan het BIOS-menu te openen en de laatste wijzigingen te negeren. Onthoud dat de originele RAM-kaarten zijn ontworpen om met de fabrieksinstellingen te werken.

Aanbevolen: