Hoe Het Spywarevirus Te Verwijderen Remove

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spywarevirus Te Verwijderen Remove
Hoe Het Spywarevirus Te Verwijderen Remove

Video: Hoe Het Spywarevirus Te Verwijderen Remove

Video: Hoe Het Spywarevirus Te Verwijderen Remove
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, Mei
Anonim

Spyware is spyware die op uw computer wordt uitgevoerd. Het kan op een computer worden geïnstalleerd, hetzij met toestemming van de gebruiker, bijvoorbeeld door de werkgever, of in het geheim. Dergelijke programma's kunnen een grote verscheidenheid aan vertrouwelijke informatie verzamelen en verzenden.

Hoe het spywarevirus te verwijderen Remove
Hoe het spywarevirus te verwijderen Remove

instructies:

Stap 1

Waarin verschilt spyware van Trojaanse paarden? Het feit dat de installatie ervan meestal de toestemming vereist van de computergebruiker of het management van het bedrijf waarin deze computers zijn geïnstalleerd. In het laatste geval weet een gewone werknemer misschien niet dat al zijn werk onder constante controle staat.

Stap 2

Vaak komt er spyware op de computer bij het installeren van programma's. Door ze te installeren, leest de gebruiker zelden alle clausules van de licentieovereenkomst, dus door op "OK" te klikken, kan hij tegelijkertijd akkoord gaan met de installatie van dergelijke spyware. Via spyware kunnen commerciële bedrijven u advertenties sturen die aansluiten bij uw interesses.

Stap 3

Zelfs als u niets verdachts aan uw computer opmerkt, kunt u nog steeds naar spyware zoeken en deze, indien gevonden, verwijderen. Gebruik hiervoor de gratis programma's die op het net te vinden zijn.

Stap 4

Download en installeer de gratis versie van Ad-Aware: https://www.lavasoft.com/ Voer het installatieprogramma uit, accepteer de overeenkomst. Nadat de installatie is voltooid, begint het programma met updaten (er wordt ongeveer 80 MB gedownload), wacht erop. Start je computer opnieuw op. Start het programma, druk op de groene knop met het label Scan System. Er wordt een systeemcontrole gestart en wanneer deze is voltooid, wordt uw computer ontdaan van spyware. Klik op Gereed en sluit het programma. Vergeet niet om het regelmatig bij te werken.

Stap 5

Om spyware te verwijderen, kunt u het programma Spybot gebruiken, u kunt het hier downloaden: https://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html Installeer en voer het programma uit, klik op de knop "Start scan". Het programma zal u vragen om tijdelijke internetbestanden te verwijderen om de scan te versnellen. Accepteer dit aanbod of weiger. Vink aan het einde van de scan de vakjes aan wat het programma heeft gevonden en klik op de knop "Gemarkeerde problemen oplossen".

Stap 6

U kunt de beveiliging van uw computer verhogen door het item "Vaccinatie" in de programma-opties te selecteren. Het voorstel om uw systeem te beschermen door middel van immunisatie kan al eerder zijn verschenen, tijdens de start van het systeem. Als u akkoord gaat, zal uw browser op de hoogte zijn van mogelijke bedreigingen en voorkomen dat spyware uw computer binnendringt.

Aanbevolen: