Hoe De USB-poort Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe De USB-poort Te Gebruiken?
Hoe De USB-poort Te Gebruiken?

Video: Hoe De USB-poort Te Gebruiken?

Video: Hoe De USB-poort Te Gebruiken?
Video: USB-C: let hier op als je nieuwe kabels koopt 2024, Mei
Anonim

Onlangs hebben USB-poorten van een computer de meeste oude interfaces voor het aansluiten van apparaten vervangen en zijn ze een universeel middel geworden voor het opladen van mobiele telefoons, spelers, navigators, camera's, enzovoort. Daarnaast vervult USB andere functies.

Hoe de USB-poort te gebruiken?
Hoe de USB-poort te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Gebruik de USB-connector van uw computer om extra apparaten aan te sluiten - printers, scanners, MFP's, muizen en toetsenborden met de juiste interface, draagbare apparaten, verwisselbare harde schijven, andere externe geheugenmodules, draadloze modems, externe schijven, enzovoort.

Stap 2

Houd er rekening mee dat voor de juiste werking van apparaten vaak de installatie van de meegeleverde driver vereist is. Als dat niet het geval is, gebruikt u de wizard Hardware toevoegen.

Stap 3

Gebruik de USB-poort om de batterijen van de apparaten die u gebruikt op te laden als deze deze modus ondersteunen. Hiervoor worden meestal de meegeleverde kabels gebruikt. Houd er rekening mee dat wanneer u apparaten oplaadt vanaf een computer met behulp van de USB-interface, u de slaapmodus moet uitschakelen en afsluiten, anders raakt de batterij leeg als de computer is uitgeschakeld.

Stap 4

Gebruik uw USB-poort om online uitzendingen te maken door een webcam of camcorder aan te sluiten via deze interface. Ook wordt USB vaak gebruikt om extra bedieningsapparaten aan te sluiten - verschillende tablets, joysticks, enz.

Stap 5

Gebruik alleen kabels van goede kwaliteit die in goede staat verkeren om apparaten aan te sluiten via de USB-interface. Als uw computer niet genoeg poorten heeft om apparaten aan te sluiten, gebruik dan de verschillende splitters die verkrijgbaar zijn bij computerwinkels, verkooppunten voor mobiele elektronica en verschillende radiowinkels.

Stap 6

Koop geen kabels op de markt en gebruik geen niet-originele aansluitdraden voor het opladen - u kunt de apparaten beschadigen. Als de USB-aansluitpoorten zich alleen aan de andere kant van de systeemeenheid bevinden, koop dan een speciale verlengkabel.

Aanbevolen: