Hoe De Usb-kabel Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Usb-kabel Te Gebruiken?
Hoe De Usb-kabel Te Gebruiken?

Video: Hoe De Usb-kabel Te Gebruiken?

Video: Hoe De Usb-kabel Te Gebruiken?
Video: USB-C: let hier op als je nieuwe kabels koopt 2024, Mei
Anonim

In moderne computerwinkels vind je hele vitrines met verschillende kabels. Ze worden allemaal op de een of andere manier gebruikt voor de computer. Meestal wordt de USB-interface gebruikt, omdat deze poorten op bijna elke computer beschikbaar zijn.

Hoe de usb-kabel te gebruiken?
Hoe de usb-kabel te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Een standaard USB-kabel wordt meestal gebruikt als verlengkabel, zodat u de poort letterlijk van de achterkant van de systeemeenheid naar uw bureau kunt verplaatsen. Zo kun je flashdrives en andere apparaten aansluiten zonder op te staan uit je stoel en vooral zonder weg te zakken onder de tafel.

Stap 2

Een USB-extender wordt ook gebruikt om modems van mobiele operators aan te sluiten. Mobiele communicatie is vaak onstabiel en de snelheid van internet op dergelijke apparaten hangt rechtstreeks af van de signaalsterkte. Met de USB-kabel kunt u de modem dichter bij een raam of een andere betere ontvangstruimte brengen. Gebruik een USB-verlengkabel om een webcam aan te sluiten met een korte kabel. De kleinste webcams zijn meestal ontworpen voor gebruik met laptops en hebben daarom een draad van maximaal een halve meter.

Stap 3

Kabels met mini- en micro-USB-interfaces worden gebruikt om mobiele telefoons, externe harde schijven, externe schijven en meer aan te sluiten op een computer (of laptop / netbook). Deze extenders hebben aan de ene kant een gewone USB-connector en aan de andere kant een kleine mini- of microconnector. Gebruik geen USB-kabel die te lang is. Veel apparaten (bijvoorbeeld mobiele modems) worden mogelijk niet gedetecteerd wanneer ze zijn aangesloten met een verlengkabel die langer is dan drie meter.

Stap 4

Vergeet ook niet dat veel draden voor verschillende apparaten kunnen worden gebruikt. USB-kabels zijn bijvoorbeeld ontworpen om verschillende computerapparatuur aan te sluiten. Tegelijkertijd worden er verschillende adapters ontwikkeld waarmee je verschillende apparaten met verschillende jacks op één kabel kunt aansluiten.

Aanbevolen: