Hoe Kies Je Een Goede Laptoptas?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Laptoptas?
Hoe Kies Je Een Goede Laptoptas?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Laptoptas?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Laptoptas?
Video: RUGZAK VS SCHOUDERTAS #BACKTOSCHOOL | R O S A L I E 2024, Mei
Anonim

Een laptoptas moet comfortabel, functioneel, licht van gewicht zijn en vooral, dure apparatuur betrouwbaar beschermen tegen vocht, straatstof en mechanische schade.

Hoe kies je een goede laptoptas?
Hoe kies je een goede laptoptas?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste criterium bij het kiezen van een laptoptas is de grootte van de apparatuur, bepaald door de diagonale lengte van het scherm. Kleine netbooks bungelen in een hoes die is ontworpen voor een 16-inch model. En laptops met een 17-inch scherm passen simpelweg niet in een tas die is ontworpen voor een 15-inch model. Probeer bij aankoop de tas op uw laptop te "passen". Als dit niet mogelijk is, meet dan thuis de lengte, hoogte en breedte van het apparaat. Neem een meetlint mee naar de winkel en kies een koffer, controleer zo nodig de afmetingen.

Stap 2

Ontdek de functionaliteit van een laptoptas. Het is belangrijk om speciale vakken en compartimenten te hebben voor een oplader met een kabel, muis, flashdrives, enz. Externe en kleine interne vakken moeten worden geritst om te voorkomen dat de inhoud eruit loopt.

Stap 3

Een laptoptas moet een schouderband hebben, aangezien dit accessoire tot 5-6 kg kan wegen wanneer het volledig is beladen. Veel winkels bieden speciale laptoprugzakken aan. De banden, handvatten en schouderbanden van deze accessoires moeten breed genoeg zijn om niet in het lichaam te snijden. Het is goed als ze zijn uitgerust met speciale zachte pakkingen met rubberen inzetstukken. Dan glijden de banden en schouderbanden niet van de schouders af.

Stap 4

Controleer de duurzaamheid van de tas. Zoiets moet gemaakt zijn van dicht synthetisch materiaal, kunstleer of natuurlijk leer. De binnenruimte van een hoogwaardige koffer voor apparatuur is betrouwbaar geïsoleerd met ritsen en extra kleppen van het hoofdmateriaal. Het lichaam van de laptoptas is stijf. Het mag niet gemakkelijk kreuken en vervormen.

Stap 5

Zorg ervoor dat de bodem en zijkanten van de tas van binnen zacht zijn. Een laag dempingsmateriaal is nodig om onbedoelde schokken en schokken tijdens het rijden op te vangen. Controleer voor de aankoop de betrouwbaarheid van alle bevestigingsmiddelen, bevestigingsmiddelen en de kwaliteit van de naden.

Aanbevolen: