Hoe Maak Je Een Dongle-emulator?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dongle-emulator?
Hoe Maak Je Een Dongle-emulator?

Video: Hoe Maak Je Een Dongle-emulator?

Video: Hoe Maak Je Een Dongle-emulator?
Video: Dongle Emulator: How to Make and Emulate a Virtual Dongle 2024, Mei
Anonim

Om de sleutels in de satellietontvanger in te voeren, moet u een emulatorprogramma hebben, als het er niet is, is het onmogelijk om de gecodeerde kanalen te bekijken. Deze actie is recentelijk irrelevant geworden door de verandering in het beveiligingsbeleid van de aanbieders van satelliet-tv-diensten.

Hoe maak je een dongle-emulator?
Hoe maak je een dongle-emulator?

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - nulmodem kabel;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Schakel het servicemenu van uw ontvanger in en zoek vervolgens het emulatorprogramma. Het heeft een speciale regel voor het invoeren van sleutels met de afstandsbediening. Sleutels zijn gemakkelijk genoeg te vinden op internet, daarnaast ondersteunen veel ontvangers de functie van hun automatische update.

Stap 2

Houd er rekening mee dat deze actie in de meeste gevallen in strijd is met de voorwaarden van het contract voor de levering van satelliettelevisiediensten aan u en bepaalde gevolgen kan hebben.

Stap 3

Als uw ontvanger geen emulatorprogramma heeft, installeer het dan door de software bij te werken met een van de mogelijke methoden die door uw model worden ondersteund.

Stap 4

Download hiervoor een van de nieuwste stabiele versies van de firmware van de website van de fabrikant of een andere bron, nadat u eerder de beoordelingen hebt gelezen van de gebruikers die deze software hebben geïnstalleerd.

Stap 5

Kies de methode van flashen - met een null-modemkabel en een computer, of updaten via een verwijderbaar opslagapparaat. De tweede methode is veel sneller, omdat er geen extra configuratie van het programma nodig is om te flitsen.

Stap 6

Als u de ontvanger vanaf een computer flasht, sluit u de apparaten aan met een kabel en downloadt u vervolgens het programma voor het flashen van uw apparaatmodel. Voer het uit en geef de verbindingspoort op, nadat u eerder de updatemodus van het besturingssysteem hebt geselecteerd.

Stap 7

Voltooi de overige instellingen en ga verder met de update. Het is het beste om tijdens deze procedure een ononderbroken stroomvoorziening te gebruiken. Lees ook zeker de bijgevoegde instructies.

Stap 8

Als u besluit de ontvanger uit te lezen vanaf een USB-flashstation, formatteert u deze en kopieert u de software-update naar het geheugen.

Stap 9

Plaats het in de ontvanger en selecteer de update-modus in het servicemenu, specificeer uw verwisselbare schijf in de apparatuur, wacht tot het knipperen is voltooid. In sommige gevallen moet daarna de ontvanger spanningsloos worden gemaakt; lees meer in de instructies van het programma of de servicehandleiding van het apparaat.

Aanbevolen: