Hoe De Microfoon Te Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon Te Laten Werken
Hoe De Microfoon Te Laten Werken

Video: Hoe De Microfoon Te Laten Werken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Welke iPhone plug-in microfoon werkt het beste? 2023, Februari
Anonim

Een microfoon is een zeer nuttig en praktisch apparaat voor elke computer, omdat je hiermee je stem kunt opnemen en kunt communiceren met vrienden en familie over de hele wereld. Soms komt het voor dat deze defect is of dat bepaalde functies niet zijn geconfigureerd. Het is belangrijk om de stapsgewijze instructies te bestuderen om het weer te laten werken.

Hoe de microfoon te laten werken
Hoe de microfoon te laten werken

Noodzakelijk

  • - Microfoon;
  • - computer;
  • - Internet toegang;
  • - instructies voor de microfoon.

instructies:

Stap 1

Let op de achterkant van de systeemeenheid om te zien of de microfoon op de juiste aansluiting is aangesloten. De luidsprekerconnector bevindt zich naast de microfoonstekker, dus zorg ervoor dat ze correct zijn aangesloten. De aansluiting is meestal rood of roze en heeft een microfoonafbeelding eronder. De speaker (hoofdtelefoon) connector is groen en heeft ook een bijbehorend logo. Probeer dus de stekkers om te wisselen voor het geval u geen geluid uit de microfoon kunt horen.

Stap 2

Probeer dezelfde procedure met de connectoren aan de voorkant van de systeemeenheid, aangezien sommige typen microfoons alleen kunnen werken via de connectoren aan de voorkant. Anderen - alleen vanaf de achterkant. Het hangt af van het merk microfoon en van de instellingen van de programma's die je gebruikt om een ​​gesprek op te nemen of gewoon te chatten.

Stap 3

Zorg ervoor dat de microfoon volledig is aangesloten op de aansluiting. Er zijn gevallen waarin de gebruiker de stekker snel in de connector steekt, maar dit niet volledig doet. Doe dit zorgvuldig.

Stap 4

Stel je microfoon op de proef. Klik op de "start"-knop in de linkerbenedenhoek van uw bureaublad. Ga vervolgens naar het "Configuratiescherm", open het en selecteer het pictogram met het label "Geluiden en audioapparaten". Dubbelklik erop. Open de parameter "stem" en klik. Onderaan het volgende scherm ziet u een knop met het label "hardwaretest". Klik erop.

Stap 5

Wacht tot de computer de test uitvoert nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt. Het zal enige tijd duren. Dan moet je een paar woorden in de microfoon zeggen om het te controleren. U ziet groene golvende lijnen op het scherm terwijl u spreekt. Speel nu je opname af en luister hoe het klinkt. Pas het volume naar behoefte aan.

Stap 6

Als je niet opneemt, zorg er dan voor dat je microfoon en hardware zijn vastgezet. Controleer uw computerluidsprekers en geluidskaart. Als uw pc-systeem verouderd is, moet het worden bijgewerkt.

Stap 7

Installeer de software die bij de microfoon is gekocht. Als je een microfoon zonder hebt gekocht, kun je deze stap overslaan. Verwijder indien nodig de geluidsstuurprogramma's en installeer ze opnieuw op uw computer.

Populair per onderwerp