Hoe Een Laptop Gesloten Te Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Gesloten Te Laten Werken
Hoe Een Laptop Gesloten Te Laten Werken

Video: Hoe Een Laptop Gesloten Te Laten Werken

Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2022, December
Anonim

Het loskoppelen van de laptop bij het sluiten van het deksel wordt onhandig als je de apparatuur moet opladen via de USB-poort. Om dit te voorkomen, moet u de juiste parameters voor de computer instellen.

Hoe een laptop gesloten te laten werken
Hoe een laptop gesloten te laten werken

instructies:

Stap 1

Zoek het pictogram voor het opladen van de batterij van de laptop in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het ziet er meestal uit als een batterij (als de computer is aangesloten op het lichtnet, staat er nog een afbeelding van een stekker ernaast). Als er geen pictogram in de zichtbare symbolen staat, klik dan op de pijl die naar boven wijst. Er wordt een paneel met verborgen pictogrammen geopend. De gewenste batterij zal daar zichtbaar zijn.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het pictogram. Er verschijnt een venster waarin het laadniveau van de batterij wordt aangegeven, evenals het energieplan van de laptop dat u hebt geselecteerd. Zonder iets te veranderen, let op de bottom line - "Extra stroomopties". Klik erop.

Stap 3

Selecteer in het linkerdeelvenster van het geopende venster de functie "Actie bij het sluiten van het deksel". Houd er rekening mee dat de instellingen die u op deze pagina wijzigt, automatisch worden toegepast op alle energiebeheerschema's.

Stap 4

Het systeem vraagt ​​u te kiezen hoe u verder wilt gaan als de laptop op wisselstroom of batterijstroom werkt. Als uw computer constant is aangesloten op de stroomkabel, kunt u alleen wijzigingen aanbrengen in de kolom "Van het netwerk". Maar het is beter om voor beide gevallen dezelfde arbeidsvoorwaarden te stellen.

Stap 5

Om de laptop te laten werken met het deksel gesloten, raadpleegt u het derde item in de lijst - "Als u het deksel sluit". Stel in beide vensters "Geen actie vereist" in. Bevestig uw keuze met de knop "Wijzigingen opslaan". Nu, wanneer het laptopdeksel naar beneden is, blijft het normaal werken.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Abonnementsinstellingen wijzigen". Omdat wanneer het deksel gesloten is, blijft de computer gewoon werken, deze wordt beïnvloed door de instellingen voor "naar slaap gaan". In dit geval is het bijvoorbeeld onmogelijk om door te gaan met het opladen van apparaten via de USB-poort.

Stap 7

Als je vaker via het netwerk werkt, schakel dan de slaapstand in deze kolom uit door in alle drie de vakjes "Nooit" in te stellen. Nu met de stroom aangesloten, zal de laptop altijd werken. Als je wilt dat de computer continu en op batterijstroom werkt, zet dan in de daarvoor bestemde kolom ook "Nooit". Sla uw wijzigingen op.

Populair per onderwerp