Hoe Het Programma Via Een Proxy Te Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Via Een Proxy Te Laten Werken
Hoe Het Programma Via Een Proxy Te Laten Werken

Video: Hoe Het Programma Via Een Proxy Te Laten Werken

Video: Hoe Het Programma Via Een Proxy Te Laten Werken
Video: ►ПОДКЛЮЧЕНИЕ ЧЕРЕЗ ПРОКСИ СЕРВЕР | ПРОКСИ СЕРВЕР ДЛЯ ЛОКАЛЬНЫХ ПОДКЛЮЧЕНИЙ Урок 3 2024, April
Anonim

Internettoepassingen voor het werken met een internetkanaal hebben niet alleen ondersteuning voor directe verbinding, maar kunnen ook via een proxy werken zonder systeeminstellingen op te geven. Om het hulpprogramma te configureren om via een server te werken, moet u de juiste instellingen maken.

Hoe het programma via een proxy te laten werken
Hoe het programma via een proxy te laten werken

instructies:

Stap 1

Voor Internet Explorer worden proxy-instellingen uitgevoerd via het menu-item "Extra". Open het programma en selecteer de sectie "Internetopties" door op de overeenkomstige knop van de programma-interface te klikken. Ga naar het tabblad "Verbindingen". Klik op "Remote toegang of Virtual Private Networks configureren" en selecteer vervolgens "Instellingen".

Stap 2

Vink in het gedeelte "Proxyserver" de regel "Gebruiken" aan. Geef in de daarvoor bestemde velden de gegevens op om verbinding te maken met uw proxy, klik vervolgens op "Geavanceerd" en vink het vakje "Eén proxy voor alle protocollen" aan. Optioneel kunt u een lijst met sites opgeven waarvan u bij het openen geen gebruik wilt maken van een tussenverbinding. Pas alle wijzigingen toe door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Om een proxy in Google Chrome in te stellen, moet u de bijbehorende plug-in installeren. Open het programma en klik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster.

Stap 4

Selecteer Extra - Extensies - Meer Extensies. In het plug-in-winkelvenster dat wordt geopend, voert u "Proxy" in en kiest u de meest geschikte verbindingsbeheerder voor u. Klik op "Installeren" en wacht tot de download is voltooid.

Stap 5

Ga opnieuw naar het gedeelte extensies en schakel de plug-in in die u zojuist hebt geïnstalleerd. Om de parameters te wijzigen, klikt u op de link "Instellingen" en voert u de gegevens in die u moet gebruiken. Sla de wijzigingen op en start de browser opnieuw, waarna u het programma kunt gaan gebruiken in de modus van verbinding maken met een proxyserver.

Stap 6

Voor andere hulpprogramma's worden de overeenkomstige secties van de instellingen gebruikt. Dus om uTorrent in de proxy-downloadmodus uit te voeren, klikt u op "Instellingen" - "Toepassingsinstellingen". Klik op het item "Verbinding" in het linkerdeel van het venster dat verschijnt en stel in het gedeelte "Proxyserver" het type verbinding in dat u gebruikt en voer de benodigde gegevens in en klik vervolgens op "Opslaan". Het wijzigen van parameters gebeurt op een vergelijkbare manier in veel andere programma's. Proxyconfiguratie is voltooid.

Aanbevolen: