Hoe RAM Te Beperken?

Inhoudsopgave:

Hoe RAM Te Beperken?
Hoe RAM Te Beperken?

Video: Hoe RAM Te Beperken?

Video: Hoe RAM Te Beperken?
Video: 🔥 Use Pen Drive As A Ram in Hindi - Important Computer Trick Every Computer User Must Know 2024, Mei
Anonim

Doorgaans beschikken gebruikers niet over voldoende systeembronnen om werk in toepassingen uit te voeren. Er zijn echter ook de tegenovergestelde situaties - om bijvoorbeeld in oude versies van Windows of testprogramma's te werken in omstandigheden met onvoldoende systeembronnen, kan het nodig zijn om de hoeveelheid RAM te verminderen.

Hoe RAM te beperken?
Hoe RAM te beperken?

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier of schroevendraaier;
  • - een emulatorprogramma.

instructies:

Stap 1

Koppel de computer los van de stroombron. Draai met een schroevendraaier of schroevendraaier de bouten los van het deksel van de systeemeenheid. Open de koffer en lees de inhoud.

Stap 2

Zoek je RAM-geheugen. Gewoonlijk zijn planken dunne lange stroken van ongeveer 1,5-2 cm breed en ongeveer 10. Als er meer dan één strook is, maak dan alle stroken los die overtollige middelen geven om de taken uit te voeren die u nodig hebt. Maak hiervoor de bevestigingen aan de zijkanten los en verwijder eenvoudig het geheugen uit de socket op het moederbord.

Stap 3

Sluit de computerkap en zet deze vast met schroeven. Zet uw computer aan. Wanneer het besturingssysteem opstart, kijk dan of de snelheid is veranderd.

Stap 4

Open Mijn computer. Klik met de rechtermuisknop in het gebied zonder pictogrammen en selecteer Eigenschappen. U zult verschillende informatie hebben over de systeembronnen van de computer en het besturingssysteem, zien hoeveel de waarde van het RAM-geheugen is afgenomen. Sluit de ramen.

Stap 5

Voer een programma uit dat moeilijk te openen was vanwege een gebrek aan systeembronnen. Als het niet wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling, selecteert u "Eigenschappen", vinkt u de vakjes aan in de compatibiliteitsmodus met eerdere versies van het Windows-besturingssysteem. Probeer tegelijkertijd degene te kiezen die overeenkomt met uw aanvraag op jaar van uitgave en relevantie.

Stap 6

Als de vorige punten niet hebben geholpen, gebruik dan een emulatorprogramma voor eerdere versies van het besturingssysteem. Stel na de installatie bij de eerste start alle benodigde parameters in en probeer de applicatie in de emulatormodus te starten. In het geval dat het programma niet start, controleer dan of de kopie werkt, probeer het bijvoorbeeld te openen op een computer met een lager vermogen.

Aanbevolen: