Wat Is Een Transformerende Muis?

Wat Is Een Transformerende Muis?
Wat Is Een Transformerende Muis?

Video: Wat Is Een Transformerende Muis?

Video: Wat Is Een Transformerende Muis?
Video: Een ergonomische muis, is dat wat? - De Hardwarehoek 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het al moeilijk om je een leven zonder computer voor te stellen. Voor sommigen is het een manier om geld te verdienen, voor anderen speelt het een grote rol in virtuele communicatie, voor anderen trekt het aan met zijn spelmogelijkheden.

Wat is een transformerende muis?
Wat is een transformerende muis?

Het is voor zulke gokkers en fans van de meest geavanceerde nieuwigheden dat de ontwikkelaars van computerapparatuur een nieuwe muis hebben uitgevonden, die als bij toverslag kan transformeren en veranderen in een robot, auto of andere transformator. Dergelijke muizen zijn een soort combinatie van een bekende muis en een constructor, waaruit de gebruiker elke gewenste vorm kan samenstellen. Uiteraard binnen het kader van de door de fabrikant geboden mogelijkheden.

Met de "knaagdier" Cyborg RAT 9, gepresenteerd door Mad Catz, zullen kinderen en volwassenen zich bijvoorbeeld niet vervelen. Vooral voor degenen die dol zijn op verschillende transformatoren. De eigenaardigheid van zo'n muis is zijn ongelijkheid met de gebruikelijke, voor iedereen bekend. Ten eerste onderscheidt dit "knaagdier" zich door zijn ontwerp. Qua uiterlijk lijkt de muis op stripfiguren. De functionaliteit van zo'n muis kan echter ook benijd worden: het Mad Catz-product is uitgerust met een lasersensor, waarvan de gebruiker de parameters op elk moment kan aanpassen. Inclusief sensorresolutie, grootte, gewicht, waarvoor u speciale gewichten van elk 6 g kunt toevoegen of verwijderen. Het "dier" is via een USB-kabel met een vergulde connector op een computer aangesloten. De werksnelheid van zo'n muis is vrij hoog - hij reageert binnen 1 ms. Bedrijfstijd in actieve modus - tot 9 uur en in normale modus - tot drie tot vier dagen. De cijfers zijn indrukwekkend. Maar zo'n plezier kost ook veel. Gemiddeld schommelt de prijs van dit verfijnde speeltje rond de $ 150.

Er zijn echter ook andere transformerende muizen die naar eigen inzicht kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Deze muizen zullen vooral kinderen aanspreken. Voor hen is het eerst speelgoed en dan pas een manipulator. Het maakt niet uit hoe en in welke vorm de muis wordt gepresenteerd: in de vorm van een dinosaurus of een raceauto. Het nadeel van dergelijke apparaten is dat na enige tijd werken met zo'n muis de hand moe kan worden. Het voordeel van het apparaat ligt in de snelheid en efficiëntie. De prijzen voor het transformeren van muizen zijn verschillend: vanaf 12 USD. en hoger.

Aanbevolen: