Hoe De Zaak Opnieuw Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaak Opnieuw Te Maken?
Hoe De Zaak Opnieuw Te Maken?

Video: Hoe De Zaak Opnieuw Te Maken?

Video: Hoe De Zaak Opnieuw Te Maken?
Video: ONTDEK HOE JE VERDER KUNT HERSTELLEN NA EEN HERSENINFARCT 2024, April
Anonim

Het is slechts in enkele gevallen mogelijk om de behuizing van de systeemeenheid van verticaal naar horizontaal te veranderen, aangezien de meeste niet over de nodige parameters beschikken voor de noodzakelijke wijzigingen.

Hoe de zaak opnieuw te maken?
Hoe de zaak opnieuw te maken?

Noodzakelijk

  • - mes voor het snijden van metalen oppervlakken;
  • - nieuwe achterwand voor de computer;
  • - houders voor de voeding;
  • - schroevendraaier;
  • - elektrische schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de breedte van de behuizing voldoende is voor de nieuwe opstelling van de apparaten erin. Koop een nieuwe achterwand van de systeemeenheid. Merk op dat je nog steeds rekening moet houden met de locatie van het moederbord - dit is een van de moeilijkste onderdelen van deze taak. Alles hangt af van de beschikbaarheid van ruimte, dus maak bij benadering markeringen op de nieuwe achteromslag. Houd ook rekening met de locatie van de voeding ten opzichte van het moederbord.

Stap 2

Verwijder alle apparaten van uw computer, nadat u deze eerder van de stroombron hebt losgekoppeld. Plaats ze alsof ze met een horizontale behuizing zijn, rekening houdend met het feit dat de behuizing in eerste instantie breed moet zijn, dat wil zeggen dat er bij de gebruikelijke opstelling van de componenten nog steeds vrije ruimte moet zijn. Meet de connectoren nauwkeurig op, teken ze met een stift aan de binnenkant van de achterwand van de behuizing volgens de nieuwe positie.

Stap 3

Snijd door de connectoren in de muur met behulp van handige hulpmiddelen. Vervang de oude. Installeer de voedingssteunen in de behuizing. Gebruik een elektrische schroevendraaier om de gaten voor de bevestigingen te snijden. Installeer het moederbord en de voeding. Beveilig hun posities. Sluit alle benodigde apparaten aan op het moederbord.

Stap 4

Zet de koelere posities vast. Sluit de stroomdraden aan op de apparaten en plaats ze zo dat ze het moederbord, de grafische kaart of andere componenten niet raken. Zonder het deksel van de systeemeenheid te sluiten. Sluit hem aan op een stroombron. Druk op de aan/uit-knop en controleer de werking van de koelers.

Stap 5

Let op de locatie van de draden wanneer de computer draait. Breng zo nodig de nodige wijzigingen aan en controleer alles opnieuw. Plaats de kap op de computer en zet deze vast met de bouten.

Aanbevolen: