Hoe Vista Opnieuw Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Opnieuw Te Maken?
Hoe Vista Opnieuw Te Maken?

Video: Hoe Vista Opnieuw Te Maken?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Gezonde ogen. Goed zicht. Massage van acupunctuurpunten voor behandeling van ogen. 2023, Februari
Anonim

Gebruikers zijn niet altijd tevreden met de interface van het besturingssysteem dat op hun computer is geïnstalleerd. Er zijn genoeg programma's op internet om het uiterlijk van Windows te transformeren.

Hoe Vista opnieuw te maken?
Hoe Vista opnieuw te maken?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u de interface van het Vista-besturingssysteem wilt wijzigen in de Windows Seven-interface, gebruikt u de speciale toepassing die de skin verandert. Onder hen zijn de meest voorkomende programma's van de site http://www.windowsxlive.net/. Ze worden gedownload als een programma, waarbij u tijdens de installatie wordt gevraagd om de instellingen voor de toekomstige interface van uw besturingssysteem te selecteren.

Stap 2

Download een van de programma's die op deze site worden aangeboden. Houd er rekening mee dat u de interface van Vista niet alleen opnieuw kunt maken in Windows XP, Windows 7, Windows 8, maar ook het ontwerp voor Ubuntu en Macintosh kunt downloaden. Gebruik hiervoor de sitezoekfunctie en bekijk de mogelijke opties voor het wijzigen van het uiterlijk van het besturingssysteem.

Stap 3

Download het installatiebestand naar uw computer. Open het menu Start en zoek het hulpprogramma voor het herstellen van het besturingssysteem in de lijst met programma's. Selecteer het maken van een terugdraaipunt in het hoofdmenu van het programma, dit is nodig als je het nieuwe ontwerp niet leuk vindt en wilt terugkeren naar het oude, of als de installatie van het Transformation Pack eventuele conflicten in het systeem veroorzaakt. Sluit alle huidige programma's af en sla de gegevens op.

Stap 4

Voer de installatie uit van het programma voor het wijzigen van de interface dat u hebt gedownload. Houd er rekening mee dat dit programma niet alleen het uiterlijk van het besturingssysteem verandert, maar ook systeembestanden vervangt wanneer een bepaalde modus is geselecteerd. Kies tijdens de installatie de optie die het beste bij u past. Wacht terwijl het installatieprogramma de nodige stappen voor de conversie uitvoert.

Stap 5

Let na het herstarten van uw computer op de programma's die in autorun zijn verschenen (u kunt ze zien in de lijst met programma's via het menu Start). Als een van deze niet of instabiel werkt, verwijder ze dan uit het opstarten met behulp van het contextmenu.

Populair per onderwerp